چند ماه پیش عاشق یکی شدم بهم اجازه نداد باهاش در ارتباط باشم. گذشت و اون پسره با یکی دیگه نامزد کرد و من موندم و کوله باری از حسرت. تقصیر اون بود هیچوقت حلالش نمیکنم و تا ابد اون عشق رو فراموش نمیکنم و رو دلم میمونه
تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃
من روزی مادر شدم اگر بچم با کس اشتباهی در ارتباط بود جلوشو مییرم .چه بخواد ناراحت بشه چه هرچی
اگر نامزدتون عشقش واقعی بود تلاش میکرد واسه بدست اوردن شما
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
اون اگه عاشقت بود نامزد نمیکرد انقد زود باید ممنون مادرت باشی
اصلا خبر نداشت که من بهش علاقه دارم میخواستم واسطه بفرستم با هم ارتباط بگیریم چون می دونستم کیس ازدواجی هست و دنبال دوستی زودگذر نیست خدایی چه کیسی هم بود حیف شد واقعا
اصلا خبر نداشت که من بهش علاقه دارم میخواستم واسطه بفرستم با هم ارتباط بگیریم چون می دونستم کیس ازدواجی هست و دنبال دوستی زودگذر نیست خدایی چه کیسی هم بود حیف شد واقعا
من روزی مادر شدم اگر بچم با کس اشتباهی در ارتباط بود جلوشو مییرم .چه بخواد ناراحت بشه چه هرچی اگر نا ...
اصلا خبر نداشت که من بهش علاقه دارم میخواستم واسطه بفرستم با هم ارتباط بگیریم چون می دونستم کیس ازد ...
همین مونده واقعا ک تو واسط بفرستی😑😐، همیشه باید عشقوعااقه مرد بیشتر باشه تو این دور و زمونه مطمئن باش اونیو ک باش نامزد کرده از قبل دوس داشته یا بنظرش از تو بهتره چون مردا موقع ازدواج هیچ موردی رو یادشون نمیره
اصلا خبر نداشت که من بهش علاقه دارم میخواستم واسطه بفرستم با هم ارتباط بگیریم چون می دونستم کیس ازد ...
اصلن درست نیس اینکار شما .بعدن اگر ازدواج میکردین شوهرت میخواست بگه تو اومدی خاستگاری
درهرصورتم قسمت شما نبوده
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
همین مونده واقعا ک تو واسط بفرستی😑😐، همیشه باید عشقوعااقه مرد بیشتر باشه تو این دور و زمونه مطمئن ...
اصلا از کجا معلوم سنتی نرفته باشه خواستگاری یکی. بعدشم عشق زن و مرد نمیشناسه هر کی عاشق باشه برای رسیدن به عشقش هرکاری می کنه تو خارج دختر از پسر خواستگاری میکنه حتی تو یکی از فیلمای ایرانی هم دختر از پسر خواستگاری کرده نتیجه گرفتم شما هم مثل مادرم هنوز تو دوران عهد بوق گیر کردین