2777
2789

هیچ نقش پر رنگی تو زندگی من نداره تنها تقشش اینه که گند بزنه به شوق و ذوقم و محدودم کنه از همه‌چی مثلا من دلم می‌خواد بینی‌مو عمل کنم لباسای گرون و لاکچری بپوشم صورتمو اصلاح کنم موهامو رنگ کنم ولی از همه چیز محدودم کرده فقط هم وقتایی که کار می کنم باهام مهربونه و از نظرش دختری که خیلی ساده و قاجاریه و فقط کار می‌کنه دختر خوبیه 

کلا خیلی آدم بیخودی هست تو زندگیم راه نفس کشیدن منو گرفته

مثلا من دلم می خواد ازدواج کنم چند ماه پیش عاشق یکی شدم بهم اجازه نداد باهاش در ارتباط باشم گذشت و اون پسره با یکی دیگه نامزد کرد من موندم و کوله باری از حسرت. فقط معتقده ازدواج سنتی که اونم کیس ازدواج پیدا نیست خودشم ساده و بی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زبونو  بی سیاسته مثل بقیه مامانا زرنگ نیست واسه دخترش. پس کلا آدم بیخودیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه به سن قانونی رسیدی ذیگه رنگ موهات واقعا  به ایشون مربوط نیست اما چون یه خانم تو خاورمیانه هستی اگه مستقل نشی  تا نود سالگیت همه چیزت به همه مربوطه!!!!

پس توصیه میکنم بچسب به کار و درس چون هرکی نون  بده فرمون  هم میده  و حواست باشه کیو برای زندگی مشترک انتخاب کنی والی چشم بهم بزنی یکی میشی مثل مادرت چون زمان خیلی زود میگذره 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

با همه گله ای که کردی و بهت حق میدم بازم بهت میگم صبور باش ، نیمه گمشده تو از قبل نوشته شده و به وقتش سر راهت سبز میشه ....تمام سعی خودت را بکن رابطت را با خدا بهتر کنی که خیلی زود برات جبران میکنه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....