2777
2789

دو طرف هست یکی که خسته است و طرفش از چشمش افتاده و میخواد بره 

یکی که با اصرار میخواد رابطه رو حفظ کنه

بنظرتون اونی که میخواد رابطه رو نگه داره تو ذهنش چی میگذره که انقدر حرص میزنه و تلاش بیخود میکنه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستش نداری ؟ میشه بگی چرا خسته شدی یعنی اصن علاقه بهش نداری دیگه ؟

برای خودم نیست چون نمیتونم درکش کنم پرسیدم

پسره از چشمش افتاده ،هر بحث و دعواییشون میشد پسره عین عقده ای ها جواب میداد فحش و اینا نه ولی حرفای سنگینی میزد ،مردی نیست که قابل تکیه باشه فقط زبون داره و بلده قربون صدقه بره ،دختر ام یه ساله کات میکنه پسره برمیگرده التماس ،خسته‌امون کرده

این حکایت منه

ما بعد ۵سال جنگیدن برا ازدواجمون قبل عقد بهم خکرد

الان ۶ ماهه اون میگه ک تموم شد هر چی بین ماست

و من اصرار دارم به حفظ

۵سال از بهترین روزای زندگیم رفت کلی رویا و آرزو براش چیده بودم

کلی موقعیت های خوب بخاطرش از دست دادن

الان دیگه بحث صرفا اون شخص نیست 

بحث اینه ک اگا به نتیجه برسه انگار تلاش هام جکاب داده

اگه تموم بشه انگار این ۵ سال و رفتن جوونی و زیر بار کلی قسط و قرض الکی رفتم همش بدای هیچ بود

اون دوسم داره ولی خسته شده چون میدونه درست نمیشه میگه تموم کنیم

این حکایت منهما بعد ۵سال جنگیدن برا ازدواجمون قبل عقد بهم خکردالان ۶ ماهه اون میگه ک تموم شد هر چی ب ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️۵ سال زمان زیادیه 

چرا یهو بهم خورد ،شاید دعایی چیزی براتون نوشتن 

عزیزم خیلی ناراحت شدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️۵ سال زمان زیادیه چرا یهو بهم خورد ،شاید دعایی چیزی براتون نوشتن

ولا دیگه انقد خودمم خسته شده بودم اینکه چرا با دلیل و بی دلیل بهم میخوره رفتم‌پیش دعا نویس گف برات دعا گرفتن 

البته یکی از فامیلامون که خبر مرگش از من خوشش میاد میدونم که پیش دعا نویس رفته پسره حتی بش گفتن من تو طالعش نیستم قسم خوردن که دعا نگرفته ولی نمیدونم شایدم اون‌گرفته