2777
2789

هفته اینده عروسی داریم منم و یه صورت پر جوش

چیکار کنم

بگید لطفا دعاتون میکنم

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

دمنوش عناب و زرشک یا عناب خالی واسه جوش عالیه

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

دمنوش عناب و زرشک یا عناب خالی واسه جوش عالیه

روزی یه لیوان بسه؟ 

چقد طول میکشه اثر کنه؟

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روزی یه لیوان بسه؟ چقد طول میکشه اثر کنه؟

اره نباید زیاد بخوری تا چهار پنج روز تاثیرشو میبینی

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

اره نباید زیاد بخوری تا چهار پنج روز تاثیرشو میبینی

ممنونم عزیزم مرسی

ممنونم عزیزم مرسی

خاهش میکنم حتما امتحان کن می ارزه

حتما روزی دو تا قرص ویتامین ب۳ بخور. هر شب صورتت رو با جوش شیرین که چند قطره گلاب ریختی توش  اسکرابر کن و بذار بمونه رو صورتت و صبح با فوم صورت بشو و آبرسان بزن.روبالشی رو هر روز بشور و اتو کن که هیچ آلودگی نداشته باشه.قند و شیرینی‌جات رو تا می‌تونی کم کن. خودم با این روش ۵ روزه همه جوشهام از بین رفت. محلول گلاب و جوش شیرین موثرترین هست

حتما روزی دو تا قرص ویتامین ب۳ بخور. هر شب صورتت رو با جوش شیرین که چند قطره گلاب ریختی توش اسکرابر ...

ممنونم عزیزم