122masoumeh مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 152 عنوان خانمهای مذهبی لطفاً میاین یه سوال دارم در مورد اینکه وقتی موهامون رو 80 بازدید | 12 پست شونه میزنیم اضافه مو که توی شونه میمونه رو اگه بندازیم سطل اشغال گناهه ؟اگه آره باید چیکارش کنیم ؟و اینکه نوار بهداشتی هامون رو میندازیم سطل آشغال اون چی گناه یا نه؟ 1404/09/12 | 10:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اهوماهی عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 3328 پس کجا باید بندازیم ؟ شما اگر خیلی حساسی موهاتو و نوارتو بزار توی کیسه مشکی کسی نبینه
122masoumeh مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 152 پس کجا باید بندازیم ؟ شما اگر خیلی حساسی موهاتو و نوارتو بزار توی کیسه مشکی کسی نبینه نه میدونی من فقط ذهنم درگیر این شد که وقتی میگن نباید موهامون دیده بشه من ریزش مو دارم هر بار موهام رو یه مشت مو میریزه فرقش چیه؟و اینکه من فقط میخوام اگه خیلی اهل ثواب نیستم حداقل ندونسته گناه نکنم همین
122masoumeh مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 152 پس کجا باید بندازیم ؟ شما اگر خیلی حساسی موهاتو و نوارتو بزار توی کیسه مشکی کسی نبینه نه میدونی من فقط ذهنم درگیر این شد که وقتی میگن نباید موهامون دیده بشه من ریزش مو دارم هر بار موهام رو یه مشت مو میریزه فرقش چیه؟و اینکه من فقط میخوام اگه خیلی اهل ثواب نیستم حداقل ندونسته گناه نکنم همین
122masoumeh مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 152 خوش به حالت دغدغه هات چیان نه میدونی من فقط ذهنم درگیر این شد که وقتی میگن نباید موهامون دیده بشه من ریزش مو دارم هر بار موهام رو یه مشت مو میریزه فرقش چیه؟و اینکه من فقط میخوام اگه خیلی اهل ثواب نیستم حداقل ندونسته گناه نکنم همین
122masoumeh مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 152 یاخدا این چی بود میخوای بزاریم تو پاکت نه میدونی من فقط ذهنم درگیر این شد که وقتی میگن نباید موهامون دیده بشه من ریزش مو دارم هر بار موهام رو یه مشت مو میریزه فرقش چیه؟و اینکه من فقط میخوام اگه خیلی اهل ثواب نیستم حداقل ندونسته گناه نکنم همین
122masoumeh مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 152 توروخدا یکم رو مغزتون کارکنین نه میدونی من فقط ذهنم درگیر این شد که وقتی میگن نباید موهامون دیده بشه من ریزش مو دارم هر بار موهام رو یه مشت مو میریزه فرقش چیه؟و اینکه من فقط میخوام اگه خیلی اهل ثواب نیستم حداقل ندونسته گناه نکنم همین
پالتآبرنگ عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 357 نه میدونی من فقط ذهنم درگیر این شد که وقتی میگن نباید موهامون دیده بشه من ریزش مو دارم هر بار موهام ... یعنی با گره مو که حال آدمو به هم میزنه و کسی نمیدونه مال کیه،کسی باید تحریک بشه