2777
2789
عنوان

قانون جدید مهریه

77 بازدید | 7 پست

سلام بچه هااا

شمام قانون جدید مهریه رو شنیدید؟؟

اینکه مهریه هرچقدر باشه،تا۱۴سکه ضمانت اجرایی داره و اگه مرد بده،دیگه زندانی نداره و بقیشم اگر توان مالیشو داشت بده، تازه اگه همون۱۴ تاروهم نداشت قسط بندی میکنند،

بنظرم در حق ما زنا خیلی نامردی شده،بااونایی که بساط مهریه گرفتن داشتن کاسبی میکردن کاری ندارم ولی اون زنی که واقعا پای زندگیش نشسته ولی شوهرش نامردی کرده ،تکلیف چیه؟😑

اینم شنیدم که مرد هرموقع که بخاد زنش میتونه طلاق بده حتی بدون دلیل ولی زن باید دلیل موجه داشته باشه حتی شنیدم طرف شوهرش کتکش میزده دادگاه گفته دلایلتون کافی نیس😐

بنظر شما مهریه باید بزاریم یا نزاریم .

من نمیدونم چیکارکنم واقعا دودل شدم سرازدواجی که قراره بکنم🥲

همین چهارده تا رو بزار ولی بگو سیسمونی و جهیزیه هم با خودش چون الان ابنها هم کم کم همون اندازه در میاد ،نمیشه که دو میلیارد جهیزیه و سیسمونی ببری بعد طلاق بدن و همون مقدار خرد خرد بدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش همه ی حقوق خانم که بعد از ازدواج ازش سلب میشه رو بهش میدادن و تنصیف اموال اجرا میشد ، مهریه هم حذف میکردن

چند همسری و صیغه هم برای مرد متاهل ممنوع میکردن

قوانین ما از پایه مشکل داره

مهریه هم عملا شیره مالیدن سر خانوماست ، طبق آمار رسمی فقط پنج درصد از خانوما تونستن مهریه بگیرن اونم احتمالا شوهرشون خوب بوده وگرنه قانون انقدر پشت مرداست که همون مقدار کم مهریه رو هم نمیدن

❤️🤍PEGAH🤍❤️
به شخصه خیلی احساس عدم امنیت دارم و تلاشم رو میکنم که برای وقتی که شوهرجان خواست خبیث بشه راه کارهای ...

دقیقا ادم احساس عدم امنیت داره، واقعا هم باید سخت بگیره ادم✨

کاش همه ی حقوق خانم که بعد از ازدواج ازش سلب میشه رو بهش میدادن و تنصیف اموال اجرا میشد ، مهریه هم ح ...

حق طلاق اصلا نمیدن، میترسن ازینکه زن حق طلاق داشته باشه،مشخصه به خودشون شک دارن😐

اره عزیزم کاش اینا قانونی بشه نه اینکه جزو شروط(: