2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما ۵۲ ایناییم.اره ما هم از کلاسای دیگه عقبیم.تازه نزدیک عید زایمان هم میکنه خانومشون.نه بابا چرا کم ...

اخه امسال تازه عقل برس شدن

پسر منم امروز امتحان فارسی داشت خیلی براش مهم بود همه رو بلد باشه ولی نمیدونم چرا تمرکزش کمه

مثلا همه رو بلده میاد ورقه شو میاره میبینم مثلا بجای هم خانواده که سوال ازش خواسته،هم معنی نوشته

نمیدونم واسه تقویت تمرکز و دقتش چکار کنم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ما از همه عقبتریم پس.روزی فقط یک صفحه درس میده، ولی کل هفته درس میده.گفتم معلم ما که قرار زایمان هم ...

اصن ۲ سال قبل بجز فارسی و  ریاضی،بقیه درس ها دلهره نداشت

ولی امسال همه درس ها رو باید بخونن واقعا وقت کم میارن

اره اینم روزی یه صفحه درس میده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

کلاس دومه اگه مجازی باشه خودش درس رو تحویل میگیره و مینویسه و عکس میفرسته

بره مدرسه باید هی بگم درستو بخون نوشتنی ها رو مینویسه ریاضی اصلا نمیخونه فقط یکی دوبار حفظ کردنیها

اونم درسش رو اونقدرررر کش میده که من روانی میشم

مثلا کتابها رو باز میکنه دوسطر مینویسه میره بازی میبینی درس 20 دقیقه ای پنج ساعت طول کشیده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اخه امسال تازه عقل برس شدنپسر منم امروز امتحان فارسی داشت خیلی براش مهم بود همه رو بلد باشه ولی نمید ...

دختر خاله منم تمرکز نداشت، خالم برد مشاوره.

ده جلسه رفت کاردرمانی.

من برای ازدواج رفته بودم مشاوره، یه مرکز بزرگ بود، میشنیدم به بچه ای که اورده بودن، خانم باهاش یه بازیا میکرد.

مثلا ده تا کلمه میگفت، بهش میگفت حالا تو بگو، بعد میگفت برعکس از آخر بگو به اول و ....

آموزش و پرورش هم داره از این مراکز، که ارزونتر.

باهاش کتبی تو خونه کار کن.

بزار به چشمشم آشنا باشه

دختر خاله منم تمرکز نداشت، خالم برد مشاوره.ده جلسه رفت کاردرمانی.من برای ازدواج رفته بودم مشاوره، یه ...

اره کتبی هم کار میکنم

اصن خودم هم یه سوالی رو مینوشتم که بهتر بمونه تو یادم

مثلا علوم فصل اول رو حفظ نمیشد گفتم بنویس

الان نوشته خیلی بهتر شده

اصلا کم نیست کاملا کافیه تو همین زمان ۴ تا درس کار میکنه زمان لازم برای هر بچه متفاوت هست یک و نیم س ...

دوم پایه پر مطلبی هست 

بله برای هر بچه فرق داره اما نوشتن روی درس توی نگارش و مطالعه کردن دروس و کتاب کار ریاضی و علوم و تست زدن 

بعید میدونم ۴۰دقیقه بکشه

دخترمن چهارم هست ،سوم اینجور نیست اما دوم و چهارم به خصوص جمع های فرایندی و ما هم امسال ضرب و تقسیم فرایندی میخونیم و نیاز به کتاب کار و تمرین داره 

دختر من چهارمه از ساعت ۴تا ۷نپستتی و خواندنی هامون طول میکشه و اخر شب هم پنج تا تستی میزنیم 

علوم و ریاضی میزتیم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

دوم پایه پر مطلبی هست بله برای هر بچه فرق داره اما نوشتن روی درس توی نگارش و مطالعه کردن دروس و کتاب ...

عزیزم کلا همه پایه ها پر مطلب هست پسر منم سرعتی هست البته مشق روزانه ندارن 

ما هر روز دو درس خوندنی میخونیم یکی از کلاس اول یکی از کلاس دوم 

دو درس ریاضی حل میکنیم یکی از کلاس اول یکی از کلاس دوم 

و کتاب تمرین ریاضی ۲ صفحه حل میکنیم

روزانه یک درس علوم میخونیم که تست هم توش هست 

یه درس دیگه هم میخونیم 

کل اینا بعضی روزا حتی کمتر از ۴۰ دقیقه طول میکشه 

هفتگی هم مشق دارن که علاوه بر تمام اینا یه دونه یا دو تا هم فایل درسی دارن گاهی بیشتره گاهی کمتر 

عزیزم کلا همه پایه ها پر مطلب هست پسر منم سرعتی هست البته مشق روزانه ندارن ما هر روز دو درس خوندنی م ...

پس عالیهذسرعتتوندبالاست اونم برای یک پسر ماشالله

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست