2777
2789
برا دختر شمام علومش انقد سخته؟ریاضی کجان؟باور میکنی من دق اینم میخورم که معلم وقت کم بیاره تازه صفحه ...

دختر منم کلاس سومه.فصل سوم هست ریاضی...

اره علومش یکم سخته و خلاصه نویسی خودم باید کمکش کنم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا دختر شمام علومش انقد سخته؟ریاضی کجان؟باور میکنی من دق اینم میخورم که معلم وقت کم بیاره تازه صفحه ...

ما از همه عقبتریم پس.

روزی فقط یک صفحه درس میده، ولی کل هفته درس میده.

گفتم معلم ما که قرار زایمان هم کنه.

اره علوم خیلی سختتر از پارسال شده

مگه پسرا میشینن قربونت برم 

پسر من ۷ شعر باشه بغلم میشینه میخونه ها ولی نوشتنی یه خط مینویسه میگه من برم یه دور بزنم دوباره یه خط مینویسه میره 

دخترمم یه سالشه از اول میشینه پیشش یه کاغذ بهش میدیم مثل داداشش مینویسه مثلا 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
۴۰ دقیقه کلاس دومه

کمه؟!

من دخترم کلاس چهارم هست

دوم رو گذروندم برای دوم ۴۰دقیقه کمه 

یک و نیم و دو ساعت باید مطالعه داشته باسهذدرس همون رپز رو هم همون رپز بهونه از الان این عادت رو بهش باد بدید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

مامانا شما از عملکرد معلم تو مجازی راضی هستید؟

من اعصابم از معلم پسرم خورده .

بی اعصابه کلا .

نت ضفیف میشه یکم دیر وارد کلاس میشیم کل کلاس رو حریمه میکنه .بجه کلاس اولی.

همش در حال غر زدنه خانمه

معلم ما گفت ۱۲ تا ۲ بیاین، شاد اونموقع خلوت .راست گفت، سرعتش اونموقع عالی بود.

ما شاد نیستیم .

اسکای رومیم .

اصلا کلا بحث این نیست .کلا خوش اخلاق نیست .جدیه جدی .

تو این مدت یه محبت خشک و خالی ازش ندیدم من به این بچه ها بکنه

ما شاد نیستیم .اسکای رومیم .اصلا کلا بحث این نیست .کلا خوش اخلاق نیست .جدیه جدی .تو این مدت یه محبت ...

دیگه اخلاقش اینجوریه.

جلو بچه تون بدش رو نگین.

من این اشتباه کردم، مثلا به شوهرم ، در مورد معلم دخترم گفتم، بچه های امروزی زرنگن، زود از حرفای ماها، آتو  میگیرن.

اونجوری بدتر به حرفش گوش نمیکنه و از طرفی لج میکنه به معلم.

متاسفانه بعضی معلما ، بد اخلاقن.

معلم دختر منم تا پارسال پسرونه بود، اوایل بس که جیغ میزد تو کلاس، چند نفر کلاسشون عوض کردن.

دیگه اخلاقش اینجوریه.جلو بچه تون بدش رو نگین.من این اشتباه کردم، مثلا به شوهرم ، در مورد معلم دخترم ...

امروز متاسفانه اعصابم خورد شد گفتم .گفتم با این خانمتون .همه چیو میندازه گردن من .

یکم غر زدم🫣

کمه؟!من دخترم کلاس چهارم هستدوم رو گذروندم برای دوم ۴۰دقیقه کمه یک و نیم و دو ساعت باید مطالعه داشته ...

اصلا کم نیست کاملا کافیه

تو همین زمان ۴ تا درس کار میکنه 

زمان لازم برای هر بچه متفاوت هست 

یک و نیم ساعتی که شما میگید برای زمانی هست که امتحان داره که بازم بعید میدونم ۱/۵ ساعت بشه 

هر چی میرم بالاتر سخت تر میشه ..... دخترم نهم هست فقط وقت خواب شب یا غذا خوردن درس نمی‌خونه دائم یه کتابی دفتری دسته بنده خدا البته من براش تایم بندی میکنم به همش برسه وگرنه بازم نمیرسونیم ..... مثلاً یک درس فارسی فقط ۲۰ صفحه نوشتاری مطلب داره و الی آخر ...... ولی خداروشکر جز چند نفر اول کلاس هست همیشه نمرات ش حداقل خوشحالم اینهمه وقت می‌زاره نتیجه ش رو میگیره خستگی خودش و من در بیاد