2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا عاشق اشپزی ان طبق تاپیک پربازدید

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 49 پست

خب همون لحظه که موقع اشپزی چیزارو مخلوط میکنی و میچشی ، اخر بار که یه طعم خوب خلق میکنی و از خوردنش لذت میبری همینا کیف میده 

ولی اگه منتظر موندی به یکی بدیش و اون ازش تعریف کنه میخوره تو ذوقت اکثرا چون نمیگن خوشمزه بود..‌.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شاغلم هستم ولی مرتب تمیز میکنم و اشپزی میکنماما لذتی نمیبرم از اشپزی مث یه تکلیفه برام

ن برا من لذت بخشه

چون شاغلی سخت تره برات

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چون ازت تعریف میکنن خوشت میاد من نه تازه ایرادم میگیرهتنها کسی ک با عشق غذاهامو میخوره الهی فداش شم ...

چن روز غذادرست نکن یایکی درمیون درست کن شوهرت قدربدونه. البته شوهرمنم اولا خیلی قدرمیدونست چون خونه خودشون اصلا غذایی پخته نمیشد  یه گوجه و پنیرمیذاشتم جلوش انقدتشکرمیکرد ولی الان چون همش غذای خوب میخوره یکبار چی بشه خراب بشه کلی غرمیزنه وزیادتشکرهم نمیکنه مث قبل. البته اینم بگم کسی به به چه چه نمیکنه غذادرست میکنم ولی ببینم خوششون اومده خوشحال میشم. 

منم عاشق اشپزیم و اینکه ناراحت نشی ولی این بد سلیقه گی شمارو میرسونه چرا باید اب بریزه گاز پر از روغ ...

ببخشید من از تمیزی حرف اولو‌میزنم شوهرم به غریبه ها حتی میگه من خیلی خونم مرتبه

اما در کل اشپزی همینه

مگر اینکه اب پز کنی

وگرنه غذای خوب باید مرتب دستمال به دست باشی روغنو پاک کنی چربی و لک رو پاک کنی مقاوم نشه

سلام. منم از روزایی که آشپزی نمی کنم یه حس خوب و سبکی دارم. از آشپزی بدم نمیاد. ولی حس می کنم فراهان زیاد خوب نمیشه. شوهرم هم تعریف نمی کنه از غذاهام. خانواده خودمم تعریف نمی کنن مگر چند مورد . چون شاغل هستم نمی تونم زیاد وقت بزارم برا اشپزی

چن روز غذادرست نکن یایکی درمیون درست کن شوهرت قدربدونه. البته شوهرمنم اولا خیلی قدرمیدونست چون خونه ...

چند روزم درس نکنم کار خاصی نمیکنه کلا اهل تشکر نیست دراین مورد

کاش تشکر نکنه ولی ایراد نگیره

خب همون لحظه که موقع اشپزی چیزارو مخلوط میکنی و میچشی ، اخر بار که یه طعم خوب خلق میکنی و از خوردنش ...

آره دقیقا مثلامن بادمجون بخام درست کنم سیر تویه طرف فلفل دلمه توی طرف پیاز تو ی ظرف. سیب زمینی تویه ظرف همه روخردمیکنم مرحله ب مرحله اضاف میکنم. خواهرم همه رو باهم میریزه تودیگ درشو میذاره میگه چرا غذاهای من بدمزه میشه خب عزیزمن معلومه دیگه بدمزه میشه

سلام. منم از روزایی که آشپزی نمی کنم یه حس خوب و سبکی دارم. از آشپزی بدم نمیاد. ولی حس می کنم فراهان ...

منم شاغلم ولی اگه میدونستم خوششون میاد حاضر بودم تلاش بیشتری کنم اما الان فقط یه رفع تکلیف و سرهم کردن غذاست

منم فقط چون اهل زندگی ام‌ میپزم میخوام اختلافی نباشه دراین مورد

منم می پزم هر روز ناهار دارم 

منتها اصلا آشپزی دوست ندارم 

نه تنها آشپزی کار خونه هم دوست ندارم   

ولی خب انجام میدم زندگی همینه 

کلا دلم می خواد یه چوب جادویی می داشتم می زدم خونه تمیز میشد غذا آماده میشد   

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

خب تشویق شدن مهمه 

شما هم اشپزی رو دوست داری 

دوست نداشته باشی بدت هم نمیاد 

اما رفتار همسرت هست که مشکل داره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

منم می پزم هر روز ناهار دارم منتها اصلا آشپزی دوست ندارم نه تنها آشپزی کار خونه هم دوست ندارم ولی ...

وای منم مثلا الان فردا تعطیلم امشب هیچ کار نمیکنم  خیلی حس راحنی دارم چون کلا شبا غذا میپزم 

الان بچم کوچیکه شوهرم کاری نداره

ولی یادمه قبلا اینقد بهش رو داده بودم ک تو بارداری با وجود بارداری پرخطر روزی سه ساعت از پنج تا هشت شب اشپزی میکردم سرکارم میرفتم

یه بار ک من رفته بودم خونه مامانم شب دیر بود گفتم بیاد دنبالم 

تو راه میگفت چرا زودتر نیومدی اشپزی کنی😑😑😑🤕

الان یادش میافتم میگم چر پررو بود من با اون حاملگی بعد پنج سال انتظار