2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فعلا که قسطا اجازه نمیدن نفس بکشیم 

ولی از لحاظ خورد و خوراک و بچه ها و خودم چیزی کم نداریم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

شغل شوهر من آزاد ما درماه حدود ۳۰ تومن فقط برای کرایه خونه و مغازه میزاریم کنار

حالا قسط وام و اینا به کنار

اگه یه چیزیم بمونه اون وسط یه تیکه طلایی چیزی بگیریم برای پس انداز 

دوسال ازدواج کردیم بچه هم نداریم خرج خورد و خوراکمون با ۷ ۸ تومن میگذرونیم واقعا ولخرجی نمیکنیم 

اره راضیم میتونست بهتر باشه ولی خب بازم ناشکری نمیکنم

"و فراموشی کیمیاست...🦋"

شغل شوهرم ازاده . ماهی حدود ۱۰ تومن میره برا قسط . ماهی ده تومنم پس انداز . پنج شیش تومنم برا بچم . دیگ یع چس مثقالی میمونه با همون سر میکنیم 🤣💔

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

شغل شوهرم ازاده . ماهی حدود ۱۰ تومن میره برا قسط . ماهی ده تومنم پس انداز . پنج شیش تومنم برا بچم . ...

ما که وسط برج با چالش یه تومن تا آخر ماه سر میکنیم😑

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

من این ماه اخیر رو فقط حساب کردم سرم سوت کشید 

۴۲ میلیون شد 

البته چون لباس و کفش و ...گرفتیم برا پسرم زیاد شد ۲۰ تومن اینجور رفت 

و گرنه همون ۲۰ ۲۵ خرج ماهیانه میشه 

خیلی گرونی بیداد میکنه خیلی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خرج ماهانهذما بین ۳۰تا۴۰هست 

کرایه و قسط هم نداریم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

مدیریت مالی خونه کلا با همسرمه 

از اول دوس نداشت وارد این قضیه بشم منم نشدم 

حقوقش ۲۵تومنه 

ی بچه داریم 

ماهی ۱۲تومن قسط داریم 

اما اجاره خونه نمیدیم ‌

فک میکنم حمایت خانواده ها نبود کم میاوردیم مواقع حساس