2777
2789
شغل شوهر من آزاد ما درماه حدود ۳۰ تومن فقط برای کرایه خونه و مغازه میزاریم کنارحالا قسط وام و اینا ب ...

بازم شکر واقعا اوضا افتضاحه ما که وسط برج چیزی برامون نمیمونه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما که وسط برج با چالش یه تومن تا آخر ماه سر میکنیم😑

وای افتضاحه اوضاع جدی من از اینده میهراسم 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

مدیریت مالی خونه کلا با همسرمه از اول دوس نداشت وارد این قضیه بشم منم نشدم حقوقش ۲۵تومنه ی بچه داریم ...

خیلی خوبه خونواده پشتت باشه ماکه خودمون گاهی کمک خرج اونا هم میشیم خیلی بده و هیچی نمیمونه

خیلی خوبه خونواده پشتت باشه ماکه خودمون گاهی کمک خرج اونا هم میشیم خیلی بده و هیچی نمیمونه

یجورایی کلا جیبشون یکیه . مستقل نشده انگار نمیدونم منظورو رسوندم یا نه ..

البته همسرم با پدرشوهرمم کار میکنه 

من این ماه اخیر رو فقط حساب کردم سرم سوت کشید ۴۲ میلیون شد البته چون لباس و کفش و ...گرفتیم برا پسرم ...

بچه من هنوز کوچیکه و خرج چندانی نداره ولی بزرگشه فک کنم خرجشون بیشتره خداکنه جلو شون شرمنده نشیم. عمر ما ک همینجوری رفت

یجورایی کلا جیبشون یکیه . مستقل نشده انگار نمیدونم منظورو رسوندم یا نه ..البته همسرم با پدرشوهرمم کا ...

یه جورایی کارشون یکیه و باهمن همسرتم همونجا پیشش کار میکنه

بچه من هنوز کوچیکه و خرج چندانی نداره ولی بزرگشه فک کنم خرجشون بیشتره خداکنه جلو شون شرمنده نشیم. عم ...

خدا حفظش کنه 

اره همینه 

مخصوصا لباس بچه خیلی گرون شده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بابام بازاریه درامدش مشخص نیست ولی خب نسبت به کارمندا اوضاعمون بهتره

خدا لعنتشون کنه کارمند یعنی برده دولت بودن.بخدا الان می خوام گریه کنم.شغل دومم که نمی تونه داشته باشه اونقدر مشغله کاریش زیاده

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

ما که وسط برج با چالش یه تومن تا آخر ماه سر میکنیم😑

فقط ده روز اول ماه زندگی می کنیم بقیه روزا فتوسنتز می کنیم

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم