2777
2789

چرا اینقدر به ازدواج گارد دارین بنظر من یه شوهر پولدار و همه‌چی تموم گیر آدم بیاد تمومه نه سر کار میری مستقل بازی دربیاری صبح تا شب جوانی و انرژیتو هدر بدی نه احساس تنهایی می‌کنی یکی دیگه برات پول درمیاره تو می‌خوری می‌خوابی می‌گردی و می‌پوشی فوقش یه بچه می‌زایی اونم کلی آخ و اوخ می‌کنی اینایی هم که مجردن مثلا سنشون از ۳۰ یا ۴۰ گذشته قطعاً تو دلشون احساس تنهایی می کنن فقط جار نمیزنن کلا انسان جوری خلق شده یه دوره ای از زندگیش به همدم نیاز داره حالا یکی زودتر یکی دیرتر.

ایشون هم سنش کم نیست و لزومی نیست حتماً بهش بگید فکر کردیم حالا ۴۵ سالته . الآن دخترا از ۱۶ سالگی ازدواج می‌کنن هیچ چیز عجیبی نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا اینقدر به ازدواج گارد دارین بنظر من یه شوهر پولدار و همه‌چی تموم گیر آدم بیاد تمومه نه سر کار می ...

عزمزمه دراین شکی نیست که همه آدما چه پسره چه دخترها نیاز یه همدم دارن ونیاز به ازدواج ولی اون پسریا مرد پولدارو که همه نمیتونن پیدا کنن اصلا چند درصد پسرا پولدار وهمه چی تمومه 

به تویی که خوشبختی تو گره زدی با ۱۵۰ گرم گوشت داخل شلوار پسر مردم دیگه چی بگم🙄

وای چقدر بی ادب

یعنی امثال شما ازدواج رو فقط توی رابطه ج... میبینن؟

متاسفم

افکار استارتر از افکار تو قابل تحمل تره

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

واااااای شماها دیگه کی هستیننه عزیزم همه اونقدر جن.ه نیستن که دستشون جلوی پسرا دراز باشه و محتاج خرج ...

😕😕🤦🏻‍♀️

مسخره

کسی که شوهرش براش پول خرج کنه، ج ن... ست؟

عجب!

بعد منظورت از علاف به درد نخور  بی مصرف، استارتر بود؟

حالم از حرفت بهم خورد. چقدر پیکمی هستی. اه

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

عزیزم چرا فکر میکنی ننگنه ؟ واقعا بعضی از خانما یا آقایون هستن ک واقعا چاره و شرایطی جز اینکه دراینج ...

از هر هزار نفر، یک نفر هم پیدا نمیشه که این شرایطی که شما میگی رو داشته باشه. بدون خانواده و...

به نظرم دخترا خودشون پیدا کنن بهتر از اینه که برن یه جا ثبت نام کنن تا یکی بیاد خواستگاریشون.

حالا دختر توی روستا نمیتونه کسی رو پیدا کنه، پسر چی؟

پسر هم نمیتونه کسی رو پیدا کنه یا هزارتا عیب داره و به خاطر عیوبش کسی زنش نمیشه و رفته اونجا ثبت نام کرده؟ پسر سالم و خوب هزار مدل دختر میتونه پیدا کنه. همسایه. فامیل. دوست. آشنا...

شما هرچقدر هم بگی، از نظر من این سایت‌ها به درد نمیخوره. جای یه مشت آدم از همه جا مونده و رونده است

😕😕🤦🏻‍♀️مسخرهکسی که شوهرش براش پول خرج کنه، ج ن... ست؟عجب!بعد منظورت از علاف به درد نخور بی مصرف ...

برو بابا خودت میای چرت و پرت تحویل میدی به من میگی پیکمی؟
تو منظورت این بود که تو نمیخواد تلاش کنی مستقل شی وایستا همونجا تا یه پسر پولدار بیاد بگیرتت اون بدبختی بکشه پول در بیاره خرج تو بکنه تو پادشاهی کنی. منظورت این بود دیگه. نه فداتشم گذشت اون دوران که کسی برا کس دیگه ای خرج کنه. کسی گدا گشنه نمیخواد تو زندگیش
آدم باید اونقدری غیرت داشته باشه که خودش خودشو به آرزوهاش برسونه، نباید محتاج پول مردم باشه

برو بابا خودت میای چرت و پرت تحویل میدی به من میگی پیکمی؟تو منظورت این بود که تو نمیخواد تلاش کنی مس ...

حوصله ندارم ‌پیامتو بخونم. یا کم سنی یا کم عقل.

کسی که به زنی که از شوهرش پول میگیره میگه ج... جز این نیست

حوصله ندارم ‌پیامتو بخونم. یا کم سنی یا کم عقل.کسی که به زنی که از شوهرش پول میگیره میگه ج... جز این ...

نه عزیزم بخون اتفاقا برات خوبه
بعدشم تو منظورت پول گرفتن نبود. پول گرفتن فرق داره با چیزی که تو گفتی. تو گفتی همینطور خرجت کنه تو بیکار بشین مستقل نباش

نه عزیزم بخون اتفاقا برات خوبهبعدشم توئ منظورت پول گرفتن نبود. پول گرفتن فرق داره با چیزی که تو گفتی ...

برو بده مادرت بخونه. ☺️😉

چرا اینقدر به ازدواج گارد دارین بنظر من یه شوهر پولدار و همه‌چی تموم گیر آدم بیاد تمومه نه سر کار می ...

پولدار باشه سرکار نمیری!!! متنفرم از طرز فکرای عهد بوق ک میگن زن باید تو خونه باشه. زنی ک شوهرش متخصصه خودشم متخصصه نیاز مالی داره لابد!!! یا این بلاگرایی ک واسه ی تبلیغ پول خون باباشونو میگیرن نیاز مالی دارن لابد ک سرکارم میرن. شاید یکی بخواد برای خودش شخصیت اجتماعی خوب داشته باشه دکتری مهندسی معلمی چیزی باشه ، شاید بخواد مستقل باشه، قدرت داشته باشه.  فکر میکنی زنی ک شوهرش پولداره سرکار نمیره . اینو بدون خیلیا فقط بخاطر توسعه فردی میرن سرکار. 

وای چقدر بی ادبیعنی امثال شما ازدواج رو فقط توی رابطه ج... میبینن؟متاسفمافکار استارتر از افکار تو قا ...

🙄😒

دختری که به خودش تو اوج جوونیش بگه ترشیده حتما دیگه برا همونه

وگرنه ما ازدواجو تو س ک س  نمیبینیم

اینا کاری میکنن ما اینجوری فک کنیم🤣

برعکس خداروشکر منو استارتر ۱۲ سال اختلاف سنی داریم و من با اینکه هنوز بچم خداروشکر همه چی رو تشخیص میدم

بی ادبیو به بزرگی خودت ببخش 😉

نه کار بر جدیدم نه قدیم