aradlove مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 8522 عنوان دوستم خیلی رویا پردازه اینقدر بدم میاد 65 بازدید | 4 پست درسته خوبه ادم باید بگه به جایی میرسم نه اینقدر رویایی مثلا حقوق میخونه میگه میخواهم وکیل بشم با یک وکیل قد بلند چهارشونه ازدواج کنم یا به منمیگه روانشناس شو با مشاوری روانشناسی دکتری ازدواج کنن😑😑😑😑😑😑 1404/09/12 | 10:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مثلمنی عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 795 آرزو باید بزرگ باشه..ولی هدف باید معقول و قابل دسترس باشه.. حس ششمی نيستم نیستم نیستم 🏃
aradlove مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 8522 آرزو باید بزرگ باشه..ولی هدف باید معقول و قابل دسترس باشه.. ادم باید بگه من به هدفم میرسم ولی نه دیگه من حتما باید با وکیل ازدواج کنم یا حتما اقا دکتر بیاد خواستگاریم
مثلمنی عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 795 ادم باید بگه من به هدفم میرسم ولی نه دیگه من حتما باید با وکیل ازدواج کنم یا حتما اقا دکتر بیاد خو ... چون غیرمعقول و ناممکن نیس..فک نکنم بشه این رو عیب گرفت..اگه آرزوش بود با نصف دکترهای شهر،ازدواج کنه،،میشد گفت یک فانتزی غیرمعقول .. حس ششمی نيستم نیستم نیستم 🏃