2777
2789

الان پشیمونم چیکا کنم؟ ن مامانم میتونع درست راهنمایی کنه ن خواهر دارم من هیچ وق با هیشکی درد دل نمیکنم حرف نمیزنم دیروز اومدم نشستم از حامی نبودن بابام گفتم از ساکت بودن مامانم ک هرکی هرچی ب من میگ پشتم نیس لاله همع هم میدونن مسخرع میکنم 

از دختر عموم گفتم ک اذیتم کرد من کلی گریع کردم اون موقع و از اون یکی خالم گفتم ک بم سرکوفت داد و ناراحتم کرد 

جزیان همشون گفتم چیکا کنم؟ اونمدبدترع ها پشت سز همه حرف میزنع من هیچ وق همراهی نمیکردم نمیدونم دیروز چم شدع بود منم بدتر از هرکی عذابم میداد و ناراحتم کردع بود بش گفتم 

الان خیلی پشیمونم پشیمون کلن آدمیع ک پشت همع حرف میزنه بعدشم میشینه حرفای ک زدم تحلیل میکنع ب اون یکی خالم میگ 

پشیمون شدم گفتم پشیمون حالا حرف خوردنمم فایدع ندارع ولی نمیدونم 💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم ناراحت نباش،شاید گله هاتو به کسی برسونه کمی بقیه به فکربرن و اصلاح شن

بالاخره باید اعتراضتو میشنیدن ولی ایندفعه سعی کن به مامانت نزدیک شی و به خودش بگی بازبون نرم و گرم

خاله مثل مادره فکرنکنم بدتو به کسی بگه

هر گردی گردو نیست و هر خاله ای هم مثل مادر نیست.  اتفاقا خاله داریم دلش نمیخواد تو از بچش بالاتر باشی و میخواد بدنامت کنه که یه وقت کسی تعریفت نکنه

آدم صریح وبا صراحت باش از این به بعد از هرکس بی مهری دیدی همونجا بهش بگو که از کسی نرنج و دلت نگه ندار .از کسی هم به کیی نگو فقط به خودش بگو 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار