2821
2789
عنوان

قدم بلنده پسرا کوتاهن

340 بازدید | 23 پست

من قدم 173 هست ولی نمیدونم چرا هرچی پسر قدکوتاهه میاد سمتم. یعنی خودشون متوجه نمیشن به هم نمیایم؟ البته پسرای قد بلند و خوش فیس هم میان ولی رابطه درست و اصولی نمیخوان که من اهلش نیستم. منم توقعم زیاد بالا نیست همون 180 هم خوبه ولی همونم نیست. انگار میانگین قدی پسرا کلا کوتاه شده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم ۱۷۳ هستم و خدارو شکر اینجا شوهر گیرم نیومد مجبور شدم از خارجه سفارش بدم(,مثلاً زبان قجری)

خلاصه اینکه موافقم هر چی جوجو بود دورم پر بود واقعا از اعتقاد به سقفشون در عجب بودم

الآنم تنها کسی که از خودم بلند تره و تو جیبش جا میشم پسرمه 😍🧿😍🧿

والا من هر چی مرد بلند دیدم زنای کوتاه داشتن ، هر چی مرد کوتاهم دیدم دنبال زنای درشت و قد بلندتر از خودشون بودن عجیبه والا 

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

بله به نظرم کوتاه شدن البته دخترا هم همینطور نمیدونم تغذیه ست تاثیرات بلوغ زودرسه یا چی؟

والا الان من این وسط گیر افتادم. همنجوریش آدم نرمال پیدا نمیشه فک کن محدودیت قدی هم داشته باشی  

2825
2823
2791
2779
2792