منم مثل شما فکر میکنم ولی همیشه یه چیزی نمیذاره ابن افکار ادامه پیدا کنه.. میگم مگه چی میخاد بشه درسته دستم تنگه ولی خب یه کادو میبرم یه هدیه میدم خودمم سبک میشم. من خونه ساختم حالا خونه نه لونه اینقدر کوچولوعه.. جاریم اومد یه کاسه اورد اون موقع دوهزارتومن بود قیمتش خیلی ناراحت شدم اون کاسه الان اگه باشه که نیست نهایت دویست هزارتومن بیارزه.. منم عین خودش کادو بردم که خیلی خیلی ناراحت شد.. ولی خودم بیشتر غصه خوردم گفتم اون بیشعور بود تو چرا تکرار کردی این دور بیهوده رو.. خونه بعدی که خرید کادو درست وحسابی تر بردم که ازخجالت وجدان خودم دربیام و اینکه بی خیال.. حالا یه کادو بردن اینقدر اذیت نداره فک کن داری کمک مالی میکنی وکادو نیست گلم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونم مهمانی الکی میخواد بگیره چند بار قدیم خونه مادرش رفتیم .
نرو یا یه چیز خیلی ساده ببر
کاش که این رسمای بیخودی و دست وپاگیر ازبین برن
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
اولین بار بعد عروسیتون دست خالی اومدن؟ شمام دست خالی برواخه شب یلدا عید که نیست ملت عیدی بدن چه عجیب
یکی اولین بار خونه طزف بری پول باید بدی کلا همش در حال پول دادن هستن.از قصد خونه دخترشون یا پسرشون مهمانی میزارن که مهمانا پول بدن.طرف مامانش مهمانی دارن خونه دختر بریم که پول بدیم.من از این زرنگ بازیا خوشم نمیاد
ما که یه دو سه سالی هست هیچ عروسی و مراسمی دعوت نشدیم حتی مهمونی معمولی هم دعوت نشدیم کلا انگار با ه ...
اون مهمونی های قدیم هم دوران خوش خودش داشت
یادمه یه بار مامانم گفت می خوام ماه رمضان افطار بدم حلیم بادنجون گرفتیم و سبزی خوردن و نون تازه. چقدر هم به همه چسبید و تا دیر وقت شب همه دور هم خوش بودیم
واقعا مهمونی هر چی ساده تر خوشی بیشتر هست
یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!
اون مهمونی های قدیم هم دوران خوش خودش داشت یادمه یه بار مامانم گفت می خوام ماه رمضان افطار بدم حلیم ...
آره از بس حرف و حدیث درآوردن و اخ و پیف کردن ملت همه رفتن دنبال تشریفات و تجملات، دیگه کسی وسعش نمیرسه بریز و بپاش الکی کنه ، کاش همون مهمونیای ساده پا برجا بود
کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️