2777
2789
عنوان

چقد مردم زرنگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 81 پست

حالا ما خونه گرفتیم مادرشوهرم زور که باید مهمونی بدید و فامیل دعوت کنید ۵ تا خانوار امدن کلی دوغ و کباب و جوجه و مخلفات خوردن بعد دو تاشون که کادو نیاوردن.  اون سه خانوار هم با همدیگه یه میوه خوری شیشه ای خریده بودن و آوردن که هنوز تو انباری گذاشتم!  

حالا من اصلا به خاطر کادو دعوت نکردم یعنی می گم کسی هم آنچنان کادو خاصی نمیاره بیشتری فقط میان می خورند و می رن 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما که یه دو سه سالی هست هیچ عروسی و مراسمی دعوت نشدیم حتی مهمونی معمولی هم دعوت نشدیم کلا انگار با همه کاتیم در صورتی که کات نیستیما

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

میدونم مهمانی الکی میخواد بگیره چند بار قدیم خونه مادرش رفتیم .

ی میوه هم فقط بخواد بگیره با قیمت الان سر به فلک میکشه

ولی اگه دوست نداری برین بگید نمی‌آیم الکی روح و روانت و درگیرش نکن آرامشت مهم تره

بیکار چه طرف زرنگ میخواد پول بگیره.حالا ما لنگ پول هستیم حالا شوهرم این وسط میگه بریم‌

مگه چقدر کادو میبرن که بخواد دردسر و خرج مهمونی رو بکشه

چه فکرایی دارید

قطعا خرج مهمونی از کادوها بیشتره با این گرونی گوشت و مرغ و برنج و میوه 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.