2777
2789
عنوان

چقد مردم زرنگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 81 پست
شوهرم این وسط چکار کنم حالا خواهرشوهرم همش زنگ میزنه .

ازفامیل شوهرتن؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه زرنگ شدن من برای خونه نویی همه کادو بردم کسی برای من نیاوردخاندان همسرم سر عقد من گفتند رسم کادو ...

فکرکنم شوهرتوبذارن تومعذوریت مجبورشه کادوبده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره

سخت شد همین حرفاتوضییح بده قبول نکرد تاشب مهمونی  چیزی نگواونشب بگومریضم کنسل کن

سخت شد همین حرفاتوضییح بده قبول نکرد تاشب مهمونی چیزی نگواونشب بگومریضم کنسل کن

مادرشوهرم همیشه میگه خجالت میکشم برادرشوهرت هیچ مجلسی نمیاد مجرد .خب حق داره مجرد🤣🤣بنده خدا زن نداره ‌از اونم حسابی پول میخوان انقدر تشریفات دارن ادم میافته تو معذوریت

مادرشوهرم همیشه میگه خجالت میکشم برادرشوهرت هیچ مجلسی نمیاد مجرد .خب حق داره مجرد🤣🤣بنده خدا زن ندا ...

اینجوری سخته ماکادوسنگین میدیم اماجبران میکنن اگرکسی جبران نکنه دگه نمیدن یاپذیراییش بدباشه حرف میزنن پشت سرش  تا۱۰سال بعدش یادشون بیادمتلک میندازن