میشه لطفا حتما حتما برا من دعا کنی ده ساله اقدامم دعا کن دامنم سبز شه
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
چشم حتما 💕ان شاءالله به زودی صاحب یه چند تا نی نی صالح و خوشگل و سالم بشی عزیزم 😘 خدا جواب صبرت ر ...
ممنون عزیزم
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
تاریخ کی بهت دادن منم توی همچین شرایطیم قرار بوده از ۹ تا ۱۵ تحمل کردن این روزای آخر خیلی سخته
به من گفت چهارده آذر .باز سنو آخر دادم گفت بچه رشدش دو هفته عقبه ،سنو داپلر هم دادم گفت خون رسانی خوبه .دو هفته دیگه هم بیشتر بمونه بهتره🥴یعنی تا بیست و پنج آذر