2777
2789
من سه روز دیگه چهل هفته ام پر میشه هنوز درد ندارم موندم اگه دردم نگیره بعد چهل هفته باید چیکار کنم

من دقیقا روزی که چهل هفتگی ام کامل شد کیسه آبم پاره شد و رفتم برای زایمان. 

این سه روز هم صبر کن خودش شروع بشه بهتره تا بری دکتر بخواد با دستش ادم دستکاری کنه 😬

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

من سه روز دیگه چهل هفته ام پر میشه هنوز درد ندارم موندم اگه دردم نگیره بعد چهل هفته باید چیکار کنم

برو بیمارستان ،اول نوار قلب می گیره اگه خوب بود بعدش سنو ،اگه شرایط بچه خوب بود چند روز می گن باز صبر کن اگه نبود همون موقع بستری می کنن القای درد با آمپول  ،البته اولش ورزش میدن‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به من گفت چهارده آذر .باز سنو آخر دادم گفت بچه رشدش دو هفته عقبه ،سنو داپلر هم دادم گفت خون رسانی خو ...

من برای رشد آخرین بار ۳۵ هفته رفتم دیگه نرفتم به نظرت بازم باید برم ؟؟؟؟ اون موقع دیگه سفالیکم شده بود

من دقیقا روزی که چهل هفتگی ام کامل شد کیسه آبم پاره شد و رفتم برای زایمان. این سه روز هم صبر کن خودش ...

آره شنیدم با آمپول فشار دردش خیلی بیشتره 

خیلی میترسم و نگرانم این روزای آخر واقعا پشیمونم چرا برای سزارین اقدامی نکردم

برو بیمارستان ،اول نوار قلب می گیره اگه خوب بود بعدش سنو ،اگه شرایط بچه خوب بود چند روز می گن باز صب ...

خود بیمارستان ازت سونوهم میگیرن یعنی ؟؟؟اینجوری باشه خوبه من همش میگم نکنه از آخرین سونو تا الان بچه دوباره چرخیده باشه و بیمارستان چک نکنه البته میگن هفته های بالا دیگه نمیچرخن ولی من چندین مورد تو نی نی سایت دیدم گفتن ۳۷ هفته به بعد بچه اشون بریچ شده 

آره شنیدم با آمپول فشار دردش خیلی بیشتره خیلی میترسم و نگرانم این روزای آخر واقعا پشیمونم چرا برای س ...

اگه بتونی طبیعی بیاری خیلی بهتره.  مخصوصا دردهات طبیعی هم شروع بشه 

طبیعی تو به روز درد می کشی و تموم می شه می ره ولی سزارین معلوم نیست دردهاش تا کی ادامه دار باشه و برات عوارضش نمونه! 

الان همسایه ما می گه چند سال از سزارین می گذره هنوز کمردرد داره.   یا تو باشگاه می دویدم بعد یه خانومی بود من نگاه می کرد گفت زایمانت طبیعی بوده گفتم بله.  گفتم من ۶ سال پیش سزارین کردم یکم که تند راه برم جای بخیه هام می سوزه نمی تونم رو تردمیل بدوم. کلا بعضی ها بد زخم هستن! 

آره شنیدم با آمپول فشار دردش خیلی بیشتره خیلی میترسم و نگرانم این روزای آخر واقعا پشیمونم چرا برای س ...

دمنوش تخم شوید ،دمنوش تخم شنبلیله ،ماساژ نوک پستان ،حرکت پروانه ،پیاده روی اینا جایگزین آمپول فشار میتونه بشه .مخصوصا اون دمنوش تضمینیه 

خود بیمارستان ازت سونوهم میگیرن یعنی ؟؟؟اینجوری باشه خوبه من همش میگم نکنه از آخرین سونو تا الان بچه ...

اگه داشته باشه آره نداشته باشه بیرون باید بری . از سی وچهار به بعد نمی چرخه ،از اون گذشته حتی اگه سنو رشد انجام ندی خود ماما با معاینه متوجه میشه سر بچه داخل لگنه‌ یا پاش نگران نباش .

اگه بتونی طبیعی بیاری خیلی بهتره. مخصوصا دردهات طبیعی هم شروع بشه طبیعی تو به روز درد می کشی و تموم ...

کلا زایمان هر جفتش سختی های خاص خودشو داره  هم طبیعی هم سزارین کاش یه راه خیلی راحت تر بود 

نمیدونی برای شروع درد چی خوبه ؟؟؟ من انقباض دارم کمردرد هم دارم ولی دردام منظم نمیشه بعد یه ساعت قطع میشه میترسم دردم نگیره 

کلا زایمان هر جفتش سختی های خاص خودشو داره هم طبیعی هم سزارین کاش یه راه خیلی راحت تر بود نمیدونی ب ...

حالا که فعلا یه روز وقت داری.  تو این سه روز هم خدا بزرگه.  

همین که دردها می گیره و ول می کنه یعنی داره فرایند طبیعی زایمان شروع می شه 

می تونی زعفران هم دم کنی و بخوری.  البته زیاد غلیظ نباشه

کلا زایمان هر جفتش سختی های خاص خودشو داره هم طبیعی هم سزارین کاش یه راه خیلی راحت تر بود نمیدونی ب ...

پیاز رو سرخ کن با تخم مرغ بخور ،شب قبل خواب دمنوش تخم شوید بخور ،نوک سینه روزی رب ساعت ماساژ بده .هر دو تا رو .حموم آب گرم برو ،شیره انگور رو با آب حل کن بخور 

سلام ای جانم منو کوچولوت باهم تو یه ماهیم😍

لطفا برای فرج امام زمان و شادی روح شهدا و سجاد زبر جدی برای حاجت رواییم و خوشبختیم دعا کن مو قع زایمانت منم برات حمد میخونم ممنونم 

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج سلام میشه برا حاجت رواییم یه حمد بخونید و ثواب شو تقدیم کنید به امام زمان عج اگه خوندی یه خبر بده تا منم برات بخونم ❤️