2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم 

میشه لطفا حتما حتما برا من دعا کنی ده ساله اقدامم دعا کن دامنم سبز شه 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم میشه لطفا حتما حتما برا من دعا کنی ده ساله اقدامم دعا کن دامنم سب ...

چشم حتما 💕ان‌ شاءالله به زودی صاحب یه چند تا نی نی صالح و خوشگل و سالم بشی عزیزم 😘 خدا جواب صبرت رو به بهترین صورت ممکن بده و صاحب بهترین نسل بشی 

بچه زودتر از وقتش بیاد خیلی اذیت می کنه.  بچه که کامل رسیده باشه دوران نوزادی و شیرخوارگی راحت تری داره کولیک نمی شه زردی کمتری می گیره و ...

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

چشم حتما 💕ان‌ شاءالله به زودی صاحب یه چند تا نی نی صالح و خوشگل و سالم بشی عزیزم 😘 خدا جواب صبرت ر ...

ممنون عزیزم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
تاریخ کی بهت دادن منم توی همچین شرایطیم قرار بوده از ۹ تا ۱۵ تحمل کردن این روزای آخر خیلی سخته

به من گفت چهارده آذر .باز سنو آخر دادم گفت بچه رشدش دو هفته عقبه ،سنو داپلر هم دادم گفت خون رسانی خوبه .دو هفته دیگه هم بیشتر بمونه بهتره🥴یعنی تا بیست و پنج آذر 

بچه زودتر از وقتش بیاد خیلی اذیت می کنه. بچه که کامل رسیده باشه دوران نوزادی و شیرخوارگی راحت تری د ...

من سه روز دیگه چهل هفته ام پر میشه هنوز درد ندارم موندم اگه دردم نگیره بعد چهل هفته باید چیکار کنم