2777
2789
عنوان

زندایی🐍

554 بازدید | 45 پست

چرا اینا اینطورن؟

چرا میرن زیر پای داییا؟

چرا با پول پدربزرگم پیش ما پز میدن؟😐

مشکلشون چیه؟

چرا دشمنی فرضی دارن؟

چرا تو روی ی نفر قربونش میرن ، پشت سرش میان بدشو میگن؟

دعانویسشون کیه؟

اصلا دعانویسی هست؟ یا داییام خودشون مشکل دارن؟

(اولویت اصلی داییام اوکی باید همسر و بچشون باشه ولی نباید ب مامان و بابای خودشون رحم کنن؟ نباید به خواهر و خانواده شون احترام بزارن؟)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوتا زندایی دارم. 

بزرگه با عالم و ادم درگیره با همه ی خانواده شوهر بجز یکی از خواهر شوهرا قطع ارتباط کامل حتی داییم اجازه نداره ببینه اونارو 

دایی کوچیکم ی زن سلیطه داره ولی میسازیم باهاش بخاطر دایی مون یعنی تا میشینه شروع ب تیکه کنایه میکنه

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

دوتا زندایی دارم. بزرگه با عالم و ادم درگیره با همه ی خانواده شوهر بجز یکی از خواهر شوهرا قطع ارتباط ...

دقیقااااا

ما هم بزرگا بدترن 

کوچیکا هم انگار از دماغ فیل افتادن 

یعنی نگا اینا میکنم میگم داداشم ازدواج نکنه

زندایی بد ذات میخوای مال من یک حروم لقمه هایی هستن دوست ندارن خواهر شوهرا و بچه هاشون پاشون رو بزارن خونه شون..بشدت حسادت میکنن به هر چی ما داریم.. مادر بزرگ و پدر بزرگم هر چی داشتن دادن این عنترا ..حالا که بابا بزرگم مرده مادربزرگه رو پرت کردن بیرون ..راهش نمیدن خونشون ..رفتن یه کلفت فضول به اسم پرستار گرفتن گذاشتن تو خونه مادر بزرگم که جاسوسی میکنه براشون‌..

من که ارزو میکنم اون ۲ میلیارد ۴ سال پیش حق مادر من از حلقوم شون بیاد بیرون که ارثش رو خوردن یه ابم روش ..هر روز هم خارجن بدبخت بیچاره ها

دقیقاااااما هم بزرگا بدترن کوچیکا هم انگار از دماغ فیل افتادن یعنی نگا اینا میکنم میگم داداشم ازدواج ...

اینا برامن الگو شدن تا زندایی خوبی باشم 

بچها رو میارم خونم خوراکی میدم بهشون باهاشون خوبم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اینا برامن الگو شدن تا زندایی خوبی باشم بچها رو میارم خونم خوراکی میدم بهشون باهاشون خوبم

منم اینجوری بودم به ولله قسم

ولی الان همونا بچه ی منو محل نمیدن خیلی میسوزم

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر
منم اینجوری بودم به ولله قسمولی الان همونا بچه ی منو محل نمیدن خیلی میسوزم

واقعا 🥴🥴🥴 ادم میمونه پس چیکارکنه😂🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زندایی بد ذات میخوای مال من یک حروم لقمه هایی هستن دوست ندارن خواهر شوهرا و بچه هاشون پاشون رو بزارن ...

چرا داییامون یکم عقل ندارن؟

چرا نمیگن آقا ما چندین سال با این خواهرامون بزرگ شدیم ، پدر و مادرمون زحمتمون رو کشیدن؟

مالا منم خیلی بدن یکیشون باعث مرگ داییم شد (الان این یکم رام شده ولی همه معتقدن اون داره میره پیش دعانویس 😐)

یکی دیگه داداشاش باعث ورشکستگی داییم شدن 

یکی دیگه داییم و بچه هاش عرضه ندارن پول در بیارن ، ماهی یبار میاد پاچه بابابزرگمو میگیره ک برام خونتو بفروش