2777
2789
عنوان

زندایی🐍

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 45 پست
چرا داییامون یکم عقل ندارن؟چرا نمیگن آقا ما چندین سال با این خواهرامون بزرگ شدیم ، پدر و مادرمون زحم ...

چون بی انصافن همه چیز رو برای خودشون میخوان و اینکه از اول پررو شدن سرجاشون نشیتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندایی ها بد نیستن ، مامانای شما که میشن خواهرشوهرشون انقد جلوی شماها از زنداییاتون بد گفتن که شما هم اینطور فکر میکنید وگرنه مامانایه شما هم زنداییه یکی دیگه ان 

زندایی ها بد نیستن ، مامانای شما که میشن خواهرشوهرشون انقد جلوی شماها از زنداییاتون بد گفتن که شما ه ...

در حال حاضر انقد بدم از زندایی میاد ک حتی از مامانمم ب عنوان ی زندایی خوشم نمیاد 

و اگه دقت بکنی از اونا هیچ انتظاری نداریم از داییه انتظار داریم ک حداقل ب مامان و باباش ک مریضن ی رحمی بکنه و عقل داشته باشه با عقل خودش تصمیم بگیره نه زنش

در حال حاضر انقد بدم از زندایی میاد ک حتی از مامانمم ب عنوان ی زندایی خوشم نمیاد و اگه دقت بکنی از ا ...

تو میدونی زنداییت از دست مادرشوهر پدرشوهرش چی کشیده که انتظار داری خب ، مرد باید به حرف زنش باشه و اولویتش باشه نه که سر خود هر کار دوس داره بکنه 

من الان یه زندایی هستم که وقتی میرم مدرسه دنبال دخترم دختر خواهرشوهرم که کلاس اوله دبستان‌ها به من ق ...

چون که خواهرشوهرت انقد جلوی بچش از تو بدگویی کرده که اون فکر میکنه دشمنشونی اصلا محل نده بهشون بابا مُد شده همه میگن زنداییا بدن ، بدی از خودشونه 

در حال حاضر انقد بدم از زندایی میاد ک حتی از مامانمم ب عنوان ی زندایی خوشم نمیاد و اگه دقت بکنی از ا ...

الان آنقدر زندگی سخت شده نباید از کسی انتظار داشت

مثلا خواهرشوهر توقع کادوی میلیونی واسه زایمان از شوهرم داشت نداشتیم براش طلا بدیم قاطی کرده

https://eitaa.com/lady_stor

تو میدونی زنداییت از دست مادرشوهر پدرشوهرش چی کشیده که انتظار داری خب ، مرد باید به حرف زنش باشه و ا ...

خب خدایی قبول دارم مامانبزرگم از اول از هیچکدومشون خوشش نمیومد مخصوصا آخری ک ما حتی ب زور اوردیمش عروسی داییم ولی بابابزرگم خیلی دوسشون داشت 

و محبتی ک مامانبزدگم بهشون نمیکرد رو مامان و خاله هام جبران کردن 

من خدایی زنداییم ماه بود ماه این جدیده هم خوبه ولی رفت و امد انچنانی نداریم دیگه

زندایی بچه هامم حال به حال یه بار خوبه یه بار ناخوشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
چون که خواهرشوهرت انقد جلوی بچش از تو بدگویی کرده که اون فکر میکنه دشمنشونی اصلا محل نده بهشون بابا ...

دقیقا وقتی بریم خونه مادرشوهرم اون اونجا باشه با بچه هاش میرن تو اتاق درو قفل میکنن بعد میگن من بهشون بی احترامی میکنم الان دوماهه نرفتم حتی عید هم خونه خواهرشوهرم نمیرم چون ایم کلا با همه مشکل داره ۵ ساله با خواهر بزرگش قهره بچه های همو ندیدن

https://eitaa.com/lady_stor