2821
2789
عنوان

شوهرم داره نماز میخونه

471 بازدید | 9 پست

من دارم نگاش میکنم.همش میگه توام بخون

نمیدونم چرا نمیتونم 

قبلا ی بار سر رفتار بابام بخاطر نماز خوندن با خودم شرط کردم تااخر دیگه نمیخونم.از اون موقع واقعا نمیتونم

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

خوش به سعادتش .

شمام سر یک شرط آخرت و بعد مرگ 

و دنیات رو نباز .

که خسارات هنگفتی میکنی .

خیلی هنگفت ‌.

خدا را باید با نماز شکر گزاری کنیم 

چون ما مخلوق خودمون نیستیم 

مخلوق خدا هستیم .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پاشو بخون اینقدر کیف داره وقتی،سرت رو  می‌گذاری رو مهر انگار سرت سبک میشه از هر چی توشه حس خوبیه از خودت دریغ نکن متاسفانه بعصی نماز خون ها این حس خوب رو از بقیه میگیرن

تو با خودت لج کردی 

نزدیکی و صمیمیتت‌ با خدا رو بخاطر رفتار پدرت از دست بدی؟ 

تو که الان بیداری پاشو بگو و به خدا بگو خدایا برای خشنودی تو میخونم

میبینی که خدا توی زندگی خشنودت‌‌میکنه

پاشو بخون اینقدر کیف داره وقتی،سرت رو می‌گذاری رو مهر انگار سرت سبک میشه از هر چی توشه حس خوبیه از ...

من میخوندم اما قایمکی

بابام ی جوری با لحن بدی و رفتارای بد نماز خوتست از اونروز دیگه گذاشتم کنار

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

من میخوندم اما قایمکیبابام ی جوری با لحن بدی و رفتارای بد نماز خوتست از اونروز دیگه گذاشتم کنار

خدا عاشق بند هاشه میدونستی وقتی فرعون داشت تو آب دست وپا میزد خدا به موسی چی گفت ؟ گفت چرا فرعون رو نجات ندادی؟ موسی گفت خدایا اون آدم بدی بود خدا گفت اونو من درست کرده بودم تو که درستش نکرده بودی بنده من بود دوسش داشتم. اگه بدونی چقدر دوست داره. خدا عاشقه.عاشق بنده هاش

مشابه وضعیتی که من و همسرم داریم ، قبلنا نمازخون بود و الان گذاشته کنار.  خیلی بابت این قضیه غصه میخورم ، چند بار هم باهاش صحبت کردم ولی فایده نداشت.  خیلی ناراحتم 

خدا عاشق بند هاشه میدونستی وقتی فرعون داشت تو آب دست وپا میزد خدا به موسی چی گفت ؟ گفت چرا فرعون رو ...

میدونم چقد دوسم داره منم دوسش دارم

2825
2823
2791
2779
2792