2777
2789
عنوان

شوهرم داره نماز میخونه

281 بازدید | 9 پست

من دارم نگاش میکنم.همش میگه توام بخون

نمیدونم چرا نمیتونم 

قبلا ی بار سر رفتار بابام بخاطر نماز خوندن با خودم شرط کردم تااخر دیگه نمیخونم.از اون موقع واقعا نمیتونم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خوش به سعادتش .

شمام سر یک شرط آخرت و بعد مرگ 

و دنیات رو نباز .

که خسارات هنگفتی میکنی .

خیلی هنگفت ‌.

خدا را باید با نماز شکر گزاری کنیم 

چون ما مخلوق خودمون نیستیم 

مخلوق خدا هستیم .

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پاشو بخون اینقدر کیف داره وقتی،سرت رو  می‌گذاری رو مهر انگار سرت سبک میشه از هر چی توشه حس خوبیه از خودت دریغ نکن متاسفانه بعصی نماز خون ها این حس خوب رو از بقیه میگیرن

تو با خودت لج کردی 

نزدیکی و صمیمیتت‌ با خدا رو بخاطر رفتار پدرت از دست بدی؟ 

تو که الان بیداری پاشو بگو و به خدا بگو خدایا برای خشنودی تو میخونم

میبینی که خدا توی زندگی خشنودت‌‌میکنه

پاشو بخون اینقدر کیف داره وقتی،سرت رو می‌گذاری رو مهر انگار سرت سبک میشه از هر چی توشه حس خوبیه از ...

من میخوندم اما قایمکی

بابام ی جوری با لحن بدی و رفتارای بد نماز خوتست از اونروز دیگه گذاشتم کنار

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من میخوندم اما قایمکیبابام ی جوری با لحن بدی و رفتارای بد نماز خوتست از اونروز دیگه گذاشتم کنار

خدا عاشق بند هاشه میدونستی وقتی فرعون داشت تو آب دست وپا میزد خدا به موسی چی گفت ؟ گفت چرا فرعون رو نجات ندادی؟ موسی گفت خدایا اون آدم بدی بود خدا گفت اونو من درست کرده بودم تو که درستش نکرده بودی بنده من بود دوسش داشتم. اگه بدونی چقدر دوست داره. خدا عاشقه.عاشق بنده هاش

مشابه وضعیتی که من و همسرم داریم ، قبلنا نمازخون بود و الان گذاشته کنار.  خیلی بابت این قضیه غصه میخورم ، چند بار هم باهاش صحبت کردم ولی فایده نداشت.  خیلی ناراحتم 

خدا عاشق بند هاشه میدونستی وقتی فرعون داشت تو آب دست وپا میزد خدا به موسی چی گفت ؟ گفت چرا فرعون رو ...

میدونم چقد دوسم داره منم دوسش دارم