2777
2789
عنوان

چقدر ی آدم میتونه ح رو م زاده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من جات بودم برای همیشه میرفتم ومیگفتم باهمون اشغال خوش باش خلایق هر چ لایق توکه جاومکان داری فقط بروووووو التماستم کردن برنگرد 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

مشکل جا و مکان ندارم الان فقط ازش ناراحتم

اره کارش درست نیست نمی دونم اینکه ازدواج کرده کارخوبی کرده اما این که هرکسی توزندگیش جایگاه خودشونداره بده 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

مشکل جا و مکان ندارم الان فقط ازش ناراحتم

یه اشنایی داریم که پدرش تو بچگی اینها رو ول کرد رفت زن دوم گرفت این آقا وقتی بزرگ‌ تر شد با پدرش قطع رابطه کرد الن اون پدر هشتاد و خورده ای سن داره و فقط آرزوش اینه که پسرش باهاش آشتی کنه ولی پسرش به هبچ عنوان حاصر نیست این کارو کنه میگه وقتی ما بهش احتیاج داشتیم ما رو ول کرد رفت الان هم ما اونو ول کردیم هر چی میگم الان پیرمرده پشیمونه میگه دیگه واسه پشیمونی دیره پسره هم ۵۰ سالشه نمیدونم عاقبت این پدر و پسر چی میخواد بشه

خب اون موقع که جدا شدن ،مامانت سنی نداشته، به هر حال اونم به یکی نیاز داشته دیگه

میگم من اصلا مشکلی با ازدواجش ندارم 

فقط مشکل اسنکه مادرم خیلی شکاکه فک میکنم با کسی که ایشون انتخاب میکنه و تو خونه ای که من هستم اونم بیاد من قطعا بهش نظردارم و رفیق میشم ولی به خداقسم که اینجور نیس همچین آدمی نیستم 

و من اصلا محرم شده مشکلی ندارم اصلا منم نباشم بیاد مشکل من اینکه این اقا تو همه اولویتاش دخترشه مادرم من من اخرین اولویتشم و هربار واسه ی غریبه و به خاطر ی غریبه دلمو میشکونه 

یه اشنایی داریم که پدرش تو بچگی اینها رو ول کرد رفت زن دوم گرفت این آقا وقتی بزرگ‌ تر شد با پدرش قطع ...

امثال شما مردم بی انصافتر از اون پیرمرد هستید که فشار به پسرش می ارید که برو بابای عنت نگه دار پیر شده ، خواهشا نمک به زخم چنین بچه هایی نریزبد ، اون بچه ایی که خورش  رست کرده ول کرده این پسر بادرد بزرگ شده حالا بره کلفتی کنه براش