2777
2789

یه پسریو دوس داشتم و اون دوسم نداشت و خب این اواخر حسم میگفت با کسیه و خودشم اعتراف کرد دختره خیلی سره هم پولداره هم خوشگله هم بچست ۱۹ سالشه ولی من ۲۳ سالمه پسره هم ۲۶ سالشه توی یکی از پیاماش داشت با ناز به دختره میگفت گان گانی کوچولوی من زود از خواب پاشو دیگه و صبح بخیر میگفت بهش .

من این همه سال بعد صبح بخیر نمیگفت پیام نمیداد بیرون نمیرفت باهام خیلی این چیزا واسم سخته فراموش کردنش و زندگی واسم چرت و بی معنی شده چیکار کنم؟

خونوادم خیلی نگرانمن چون افسردگی حاد گرفتم باید خودمو تغییر بدم .

بدتر از همه یه بار داشت نازم میداد از بدنم کلی چرک سیاه اومد چون حموم نرفته بودم چندروز و بهم تیکه ام حتی پروند گفت چرک

فقط خودت باید کمک حال خودت باشی

به این فکر کن که رابطه با خوب رابطه ای که دوطرفه باشه دوست داشتن تو کافی نیست طرف هم متوجه بشه انگار سرت منت میزاره بابت بودنش

بنظرم سرکار برو یا کلاس آموزشی چیزی سرگرم کن خودت رو

خودت رو افسر ده و تنها و دلخسته ندون

یاد فیلم ازیاد رفته افتادم شبکه ای فیلم میذاره دختره پسره رو دوست داشت اما پسره ب زور مجبور شد باهاش ازدواج کنه و سرنوشت تلخی ک دختره براش رقم خورد ببینش حتما تا عاقبت عشق یک طرفه رو بفهمی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یاد فیلم ازیاد رفته افتادم شبکه ای فیلم میذاره دختره پسره رو دوست داشت اما پسره ب زور مجبور شد باهاش ...

نه فقط حسودیم میشه که منو دوس نداشت وگرنه ازش متنفرم بهم گفت دختره رو خیلی دوس داره و از من خیلی بهتره و اینا ..

نه فقط حسودیم میشه که منو دوس نداشت وگرنه ازش متنفرم بهم گفت دختره رو خیلی دوس داره و از من خیلی بهت ...

منتظر بمون کسی ک دوستت داره بیاد سراغت اونموقع معنی زندگی رو میفهمی

در ضمن هرچقدر بیشتر ب خودت برسی خوشبو تر مرتب تر باشی قاعدتا شرایط بهتری خواهی داشت روحیه تم عوض نیشه

منتظر بمون کسی ک دوستت داره بیاد سراغت اونموقع معنی زندگی رو میفهمی در ضمن هرچقدر بیشتر ب خودت برسی ...

اره خیلی خجالت کشیدم کلی چرک از بدنم اومد سیاه و زیاد..

آخه افسردگی شدید داشتم و نمیتونستم زیاد حموم برم..