2777
2789
عنوان

چقدر ی آدم میتونه ح رو م زاده باشه

431 بازدید | 28 پست

۱۴ ساله مادرم با ی اقای زن طلاق داده اشنا شده من این اقا رو نهایت دوبار دیدمش این اقا ی دختر هم داره  الان اگه اشتباه نکنم حدود ۱۵ ۱۶ سالش بشه از وقتی که مادرم با این اقا اشنا شده مادرم به هر بهونه ای منو از خونه انداخته بیرون ی بار ساعت ۱۲ شب بهونه نون نخریدن پرتم کرد بیرون دوبار ۸ ماه از خونه رفتم اما مجبور بودم برگردم 

ی روز داشت تلفنی حرف میزد مامانم داشت از خونوادش میگف گف پرتش کن بیرون بندازینش بیرون  یچندیقه سکوت کرد بعد گف دخترت کجاس ؟ مادرمم گف اینجا نشته بعد بدون هیچ کلمه ای خدافظی کرد  

تو زندگی اون اقا اولویت دخترش همش دخترم دخترم میکنه شمارشو دارم تو پروفایلاش همش عکسایی رو میزاره ک با دخترشه 

اما مادرمن هربار به خاطره این  مرد از خونه بیرونم کرد به بهونه های مختلف 

دیشبم فهمیدم باهاش محرم شده من مشکلی ندارم اما اینکه منو به خاطر این اقا ولم میکنه اما اون حاظر نیس تو پای دخترش سوزن بره و ناراحتش کنه اذیتم میکنه و دلم میشکنه هرچقدر باهرزبونیم به مادرم میگم نمیفهمه یا نمیخواد بفهمه 

بعد مادرم به خاطر این مرد که من هستم نمیاد اخم و تخم میکنه که بزار برم دلم گرفته منو مادرم به خاطر کلفتیام و اشپزیم میخواد 💔😢😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون مدتی که بیرونت میکرد کجا میرفتی؟

ی دوره خوابگاه دانشجویی گرفتم 

ی دوره هم رفتم خونه دایم 

انقدر رو مخم رفت  بزار برو بزار برو رفتم تو روستا زندگی میکنم خودش زنگ زدبیا منم اومدم با شرایط اونجا تا میام عادت کنم کنار بیام میگع بیا اونم فقط فقط واسه کلفتی همین وقتی این برخورد رو داره فقط این نتیجه رو میتونم داشته باشم 

عزیزم انشالله خداوند کمکت کنه و بار غم رو از دلت برداره و جاش پر بشه از شادی

انشالله خداوندی که حاکم بر دلهاست و تسلط کامل به قلب ها بنام خالق نور …سوگند به آنانکه غریقی را نجات می‌دهند ۲سوگند به آنانکه دل غمگینی را نشاط می بخشند ….سوره النازعات آیه ۱و ۲…اگر در مدت ۱۹ روز قرآن را بزبان مادری بخوانید از ابتدای قرآن تا انتهای آن که برزبانتان جاری شود و گوشتان صدای شما را بشنود اعجاز در زندگیتان خواهید دید. برای هر نیاز که دارید بخوانید و شاهد اعجاز خداوند باشید به دل مادرت بندازه اشتباه میکنه