2777
2789
عنوان

بیایید دیگه عهههه🥲😒

89 بازدید | 14 پست

همکلاسیم یادمه گوشیش دست رفیقش بود من خودمو فالو کردم با ایمستاش رفیقش بهش گفت اونم گفت اشکالی نداره منم با گوشی خودم در خواست دادم بهش گفتم گفت باشه قبول میکنم میونمونم خوبه مشکلی ندارم درخواستم قبول نکرد چندین روز گذشت و گذشت الان دیدم تعداد فالورام کم شده نگاه کردم دیدم آنفالو کرده 

نمیدونم چرا بنظرتون؟ 🥲

اگه میگید از کجا حواسم بود باید بگم من خیلی رو همچی ریز بینم و اینم بگم که واسه تولدش دعوتم کرده 😶‍🌫️

نمیدونم چرا آنفالوم کرده فقط 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

همون موقع هم تو رودربایستی چیزی نگفت 

نمیخواد مجازی درارتباط باشین خب

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
همون موقع هم تو رودربایستی چیزی نگفت نمیخواد مجازی درارتباط باشین خب

آخه مجازی حضوری داره مگه؟ 

چطور حضوری مشکلی نداره مجازی آره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه مجازی حضوری داره مگه؟ چطور حضوری مشکلی نداره مجازی آره

ببین منم تو کلاس با خیلیا بگو بخند میکردم ولی شماره همو نداشتیم صرفا همونم بخاطر همکلاسی بودنه وگرنه قرار نیست همیشه باهم باشید

در کل کار خودتم درست نبود که خودت خودتو فالو کردی تو گوشیش

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
ببین منم تو کلاس با خیلیا بگو بخند میکردم ولی شماره همو نداشتیم صرفا همونم بخاطر همکلاسی بودنه وگرنه ...

آخه خودش وقتی برای تولدش دعوتم کرده 

گفتم حتما مشکلی نداره که فالوش کنم یا فالوم کنه 

یکسری افراد فقط همکلاسی هستن

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

آخه خودش وقتی برای تولدش دعوتم کرده گفتم حتما مشکلی نداره که فالوش کنم یا فالوم کنه

اینکه دعوتت کرده باشه انجام اون کار رو توجیه نمیکنه دختر خوب

دستش خورده پیجش برام باز نکرد؟ دستش خورد آنفالوم کرد؟ نمیشه اگه بخاییم اینطوری فکر کنیما😂😅

همیشه مثبت فکر کن😂

احتمال داره استوری ها یا پست هایی میزاره که نمیخواد همه ببینن یا مثلا چیزایی که لایک کرده البته میتونه هاید کنه ولی خب واقعا نمیشه حدس زد چی تو فکرشه

همیشه مثبت فکر کن😂احتمال داره استوری ها یا پست هایی میزاره که نمیخواد همه ببینن یا مثلا چیزایی که ل ...

آخه یه مدت تقریبا یک ماهه فالوم داشت تا همین چند روز پیش استوریام میدید نمیدونم چطور شد یهو آنفالو کرد 😂