2777
2789
عنوان

بچه ها کسی از چک سر در میاره

84 بازدید | 19 پست

سلام 

فردا می‌خوام برم بابت بدهی از یکی چک بگیرم از طرفی طرف خیلی هفت خطه میترسم یه چیز همین جوری بده دستم 

باید مبلغ و کد ملی طرف و امضاش باشه درسته ؟

‌ چه آرزو هایی که حسرت شد 

من خودم دسته چک دارم چک صیاد بگیرازش 

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

فکر کنم تا ثبت نکنه ارزشی نداره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونجا بمون ثبت کنه تو سیستم به اسمت شمام با گوشیت با یه همراه بانک فرق نمیکنه برو تایید کن مبلغشو نگاه کن درست

همه میخوان برن بهشت...ولی کسی نساخته بهشت...فقط همه میخوان برن...پس بهشتی وجود نداره
چک صیاد چیه؟ 😁

ثبتی اگه ردشو پرنکنه تمام حساباوکارتاش مسدودمیشه

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

باید حتما چک صیاد  بهت بده ، همون لحظه  جلو خودت هم چک رو ثبت کنه و واسه اطمینان از اینکه ثبت شدنش هم دقیق هس و با برنامه ای چیزی واست الکی درست نمیکنه بگو شماره خودمو موقع ثبت وارد کن تا واست از بانک  اس ام اس بیاد که چک ثبت شده