ملباننن مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 153 عنوان بچه ها کسی از چک سر در میاره 84 بازدید | 19 پست سلام فردا میخوام برم بابت بدهی از یکی چک بگیرم از طرفی طرف خیلی هفت خطه میترسم یه چیز همین جوری بده دستم باید مبلغ و کد ملی طرف و امضاش باشه درسته ؟ چه آرزو هایی که حسرت شد 1404/09/12 | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کبراخواهرصغرا عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 7453 من خودم دسته چک دارم چک صیاد بگیرازش دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
kolan عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 10954 فکر کنم تا ثبت نکنه ارزشی نداره انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
jo0ker_680 عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 510 همونجا بمون ثبت کنه تو سیستم به اسمت شمام با گوشیت با یه همراه بانک فرق نمیکنه برو تایید کن مبلغشو نگاه کن درست همه میخوان برن بهشت...ولی کسی نساخته بهشت...فقط همه میخوان برن...پس بهشتی وجود نداره
ملباننن مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 153 من خودم دسته چک دارم چک صیاد بگیرازش چک صیاد چیه؟ 😁 چه آرزو هایی که حسرت شد
کبراخواهرصغرا عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 7453 چک صیاد چیه؟ 😁 ثبتی اگه ردشو پرنکنه تمام حساباوکارتاش مسدودمیشه دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
هانی۱۲۳سابق عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1328 باید حتما چک صیاد بهت بده ، همون لحظه جلو خودت هم چک رو ثبت کنه و واسه اطمینان از اینکه ثبت شدنش هم دقیق هس و با برنامه ای چیزی واست الکی درست نمیکنه بگو شماره خودمو موقع ثبت وارد کن تا واست از بانک اس ام اس بیاد که چک ثبت شده
ملباننن مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 153 فکر کنم تا ثبت نکنه ارزشی نداره چجوری باید ثبت کنه همین که بگم ثبت کن کافیه بخدا چیزی از ثبتش و اینا اطلاع ندارم چه آرزو هایی که حسرت شد
ملباننن مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 153 همونجا بمون ثبت کنه تو سیستم به اسمت شمام با گوشیت با یه همراه بانک فرق نمیکنه برو تایید کن مبلغشو ن ... چطوری تایید کنم چه آرزو هایی که حسرت شد
ملباننن مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 153 باید چک رو ثبت کنه همین که بگم چک و ثبت کن کافیه ؟با گوشی ثبت میکنه؟ از کجا مطمعن باشم واقعا ثبت کرده ؟ چه آرزو هایی که حسرت شد