2777
2789

چجوری بگن  به مردها بیشتر از اندازه شون  بها  ندید 

مرد باید  منت زن را بکشه  

زن نباید همه چیز را راحت  در اختیار شوهرش بزاره و از خودش زیادی بگذره

باز سروش یک بر و رویی داشت 

گلرخ  چرا؟  از چی مرتضی خوشش اومد

و من که چقدر باید حرص بخورم 😔😔😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂

ولی گلرخ عاشق واقعی بود  تا آخر پای عشق انتخابش موند حتی با وجود خیانت مرتضی

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
😂😂😂ولی گلرخ عاشق واقعی بود تا آخر پای عشق انتخابش موند حتی با وجود خیانت مرتضی

حیف  دخترهای  همه چیز تمومی مثل گلرخ و یاسمن از سر دلسوزی برای یک پسر خودشون را بدبخت می کنن

زنیکه احمق براش مادری میکرد، با این خوشکلی و قد وهیکل

لیاقت نداشت 

مثل خیلی از مردای دیگه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
حیف دخترهای همه چیز تمومی مثل گلرخ و یاسمن از سر دلسوزی برای یک پسر خودشون را بدبخت می کنن

کاش میتونستیم بریم دوتایی بزنیمشون🤭

پروفایلت😍😅

😍❤️

زمان ازدواج گلرخ و مرتضي هم سطح بودن 

ولي مرتضي جنبه پيشرفتو نداشت 

ياسمن خريت كرد هيلي

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

زمان ازدواج گلرخ و مرتضي هم سطح بودن ولي مرتضي جنبه پيشرفتو نداشت ياسمن خريت كرد هيلي

من که هم سطحی ای ندیدم

خانواده ی مرتضی به نون شب مونده بودن  

خانواده ی گلرخ پولدار

گلرخ  از ارث پدر هم محروم شد الکی الکی