یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من فعلا باردار نیستم برای یکی از اشناهامون میخوام که تازه باردار شده و فعلا زیر نظر دکتر خاصی نیس بیمه ی تامین اجتماعی هم داره
تو شهرستان بیمارستانمون دولتیه سزارین اختیاری قبول نمیکنن و طبیعی اجباریه، حالا ایشون میخواد بیاد اردبیل سزارین کنه ، میخواستم ببینم قیمت ها در چه حدوده تو غیر دولتی؟ و بیمه قبول میکنن؟
دکتر من نازنین قاضی جهانی هست،مطبش بالای آزمایشگاه دیده وره،توصیه میکنم اصلا نرین اونجا،خییییلی بی خیاله،موقع کنترل فقط وزنمو چک میکنه هر چی میپرسی میگی طبیعیه
جفتم با اینکه پایین بود میگفت موردی نداره نزدیکی،خدا روشکر از بهداشت سوال کردم و ممنوع کردم همه چیو و جفت اومد بالا
عزیزم من فعلا باردار نیستم برای یکی از اشناهامون میخوام که تازه باردار شده و فعلا زیر نظر دکتر خاصی ...
بیمه که صدر صد قبول میکنن،بیمارستان های دولتی هم در صورتی که پزشک متخصص نامه بده که نمیتونه اصلا طبیعی زایمان کنه اونموقع سزارینش میکنن،همه که شرایط طبیعی زاییدن ندارن