2777
2789
عنوان

دوقلویی پنهان شنیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 57 پست
خب جنبه مثبت رو ببین. الان بفهمی بهتر از اینه که وقتی به دنیا اومدن سوپرایز بشی

من نگرانیم چیز دیگه است.

ان تی ازش نگرفتم از یه طرف دوز داروهام کم نبوده باشه نمیدونم بخدا

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

یه سونو دقیق دیگه برو انشاالله صحیح و سالم باشه.. جنسیت چی گفت؟

حالم خوش نبود از دیشب دیگه رفتم یه دکتر معمولی همین اطراف باید برگردم شهر خودم برم پیش دکتر خودم که برم سونو...

چیزی نگفت

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی یکی ۷ماهه به دنیا میاد؟

نه اون یکی دو ماه بعد به دنیا اومد.البته الان بچه ها بزرگ هستند و ازدواج کردند😁

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
معجزس مبارکت باشه جنسیتشون مشخص شد؟

از قبل میدونم یکیش پسره اون یکی رو هیچی نگفت از بس شوکه بودم هیچی نپرسیدم

من نگرانیم چیز دیگه است.ان تی ازش نگرفتم از یه طرف دوز داروهام کم نبوده باشه نمیدونم بخدا

توکل کن به خدا و نگران نباش. خداوند حافظ شما و کوچولوها هست

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
عجیبهچون کامل مشخص میشهخیلی ناشی بوده حتمایا جایی که رفتین با ضربان قلب احتمال داره اون خطا کرده باش ...

نه شهر خودم نیستم دیشب یه اتفاق بد افتاد حالم زیاد خوب نبود همین اطراف یه دکتر پیدا کردم رفتم پیشش که چک کنه حالشو دیدم گفت هر دوتاشون سالمن.دیگه از بعدش یادم نیست

توکل کن به خدا و نگران نباش. خداوند حافظ شما و کوچولوها هست

توکلم به خداست خودش میدونه من با چه سختی و مشکلاتی دارم بچه نگهمیدارم😔 الهی که به سلامتی بگذره

نه شهر خودم نیستم دیشب یه اتفاق بد افتاد حالم زیاد خوب نبود همین اطراف یه دکتر پیدا کردم رفتم پیشش ک ...

خب ببین اگه فقط با دستگاه ضربان قلب گفته احتمال خطا داره

بهتر شدی حتما سونو برو که مطمئن بشی

در هر صورت مبارکه 

چه یدونه چه دو تا 

ان شاالله بسلامتی باشه

خب ببین اگه فقط با دستگاه ضربان قلب گفته احتمال خطا دارهبهتر شدی حتما سونو برو که مطمئن بشیدر هر صور ...

نه یه دستگاه سونو ساده داشت.

نمیدونم چی بگم

جدی میگی؟ قشنگ توضیح بده امشب خوابم نمیبره

یادم نیست من هم دقیقا.فقط یادمه که میگفتند اون یکی دوماه بعد به دنیا اومده.

اون دوتا از هیچ لحاظی هم به هم شبیه نیستند

پیش کسی نگو انشتالله سالم و سلامت دنیا بیان

فعلا یکی از خواهرم و شوهرش میدونن با شوهرم و مادرم و پدرم.

ژنشو داریم خودمم قبلا یه دوقلو باردار بودم که نموندن برام😔