بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه اون یکی دو ماه بعد به دنیا اومد.البته الان بچه ها بزرگ هستند و ازدواج کردند😁
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
من نگرانیم چیز دیگه است.ان تی ازش نگرفتم از یه طرف دوز داروهام کم نبوده باشه نمیدونم بخدا
توکل کن به خدا و نگران نباش. خداوند حافظ شما و کوچولوها هست
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
عجیبهچون کامل مشخص میشهخیلی ناشی بوده حتمایا جایی که رفتین با ضربان قلب احتمال داره اون خطا کرده باش ...
نه شهر خودم نیستم دیشب یه اتفاق بد افتاد حالم زیاد خوب نبود همین اطراف یه دکتر پیدا کردم رفتم پیشش که چک کنه حالشو دیدم گفت هر دوتاشون سالمن.دیگه از بعدش یادم نیست
خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
یادم نیست من هم دقیقا.فقط یادمه که میگفتند اون یکی دوماه بعد به دنیا اومده.
اون دوتا از هیچ لحاظی هم به هم شبیه نیستند