2777
2789
عنوان

دلداری دادن بلدین اگ‌بلدین بیاین

111 بازدید | 26 پست

بچه ها من ۲۰ سالمه

دارم تو بد ترین دوران عمرم زندگی میکنم

عشقم ولم کرد رفت عکس عقدشم برام فرستاد در حالی که ققط یه ماه بود جدا شده بودیم

بهم گفت همسرمه عاشقشم دوسش دارم

باورتون میشه؟

کنکورم دارم

سال چهارم پشت کنکوریمه

اینارو گفتم ک بدونین چ حالی دارم

شبا تپش قلب عجیبی میگیرم

دلم میخواد فقط اشک بریزم ولی مامان بابام میفهمن نمیتونم

یکم دلداریم میدین؟

حالم اصلا خوب نیست

من نمیتونم بخاطر تک فرزند بودنم بلایی سر خودم بیارم وگرنه تا الان هزار بار تموم کرده بودم

آخه گناه دارن مامانم بابام

نگین چ بهتر رفت برو درستو بخون

از اینا زیاد شنیدم ولی گوشم بدهکار نیش

یه چیزی بگین حالم بهتر شه 

حالم خوب نیس

!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غیرت داشته باش انتقام بگیر،،اولین قدم بخون زیاذواسه کنکورمیدونم ودرک می کنم چقدرداغونی گریه کن امابخون سعی کن خودتو ببری بالابه خودکشی فکرنکن نمیخام مثل همه بگم اون بی ارزش هس خودکشی واسه افرادخیلی شعیف هس دل وجرات نمیخاذاگه دل وجرات داری دربدترین شرایط زندگی کن ببین چندمرده حلاجی خسته میشی اماجانزن اینقدرموفق شو که بسوزه تابعذهم خدابزرگه شاید فراموشش کردی

می‌دونم هیچ راهکاری کامل دردتو برنمی‌داره، ولی چند تا چیز هست که واقعا می‌تونه یکم سبک‌ترت کنه اینکه یه آدم امن در جریان حالت باشه، شب‌ها قبل خواب چند خط از فکرت رو روی کاغذ خالی کنی، بدنتو با یه پیاده‌روی یا ورزش سبک خسته کنی، و هر چیزی که دوباره زخمت رو تازه می‌کنه مثل عکس و چت رو بلاک کنی. لازم نیست الان قوی باشی، همین که روزی یه کار کوچیک مثل چند صفحه درس انجام بدی، بهت حس کنترل می‌ده. حتی یه روتین ساده شبانه مثل دوش گرم یا موسیقی آروم می‌تونه تپش قلب و اضطراب شب‌ها رو کمتر کنه. امیدوارم کم‌کم این فشار از روی دلت برداشته بشه.🤍

حالم بدهچیکار کنم یکم دلم آروم‌بگیره

خودت فقط میتونی ب خودت کمک کنی

دختر خوب ۴ساله پشت کنکوری تلاش کن امسال یکاری کن موفق بشی بدون دیگه نیست‌ فک کن مرده

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

غیرت داشته باش انتقام بگیر،،اولین قدم بخون زیاذواسه کنکورمیدونم ودرک می کنم چقدرداغونی گریه کن امابخ ...

تلاش خودمو میکنم

ولی فکرم خیلی درگیره

تمرکز میخواد درس خوندن

انگار قلبمو با چاقو تیکه تیکه کرده

در ضمن اگه هیچوقت نتونستم فراموشش کنم چی؟

!

من ۳۰ سالمه و تاحالا جدایی های زیادی رو از دوست پسرام تجربه کردم که خیلی هم خوب بودن 

اما

الان که به اون دوران نگاه می کنم میگم خوب شد که رفتن

چون تونستم درسم و بخون یه شغل خوب داشته باشم و به اهدافم فرصت رسیدن داشته باشم...

یکی میاد تو زندگیت که اصلا فکرش رو هم نمیکردی انقدر خوب باشه 

اگه با دوست پسرت نشد بمونی ،و کس دیگه ای رو به تو ترجیح داد به خاطر نقص تو نیست ،جفت تو نبوده 

به زمان بندی خدا اعتماد داشته باش به وقت مناسب آدم مناسب رو سر راهت قرار میده...

به درک افسل صافلین که رفت

این آدم شعور نداره

اگه ازدواج هم می کردی پس فردا به غلط کردن میفتادی.. 

روزی صد بار خودت بگو به درک که رفت چندششش بود

طوری ازش بنویس که حالت تهوع بگیری

بعد فراموشش می کنی راحت 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

می‌دونم هیچ راهکاری کامل دردتو برنمی‌داره، ولی چند تا چیز هست که واقعا می‌تونه یکم سبک‌ترت کنه اینکه ...

مرسی ازت 

آدم امن فقط مادرم

که اونم اگ‌ببینه فکرم درگیره سرزنشم میکنه 

رو کاغذ مینویسم فقط زخمم تازه میشه و میشینم گریه میکنم

!

خودت فقط میتونی ب خودت کمک کنیدختر خوب ۴ساله پشت کنکوری تلاش کن امسال یکاری کن موفق بشی بدون دیگه نی ...

نه🥲

اینو نگو

خدا نکنه بمیره

منم‌میمیرم 

فکر اینکه الان بغل یکی دیگه میخوابه و شبا قربون صدقش میره داره منو ذره ذره میسوزونه

!

قلب تو شکسته شاید تا یک سال هم آروم نگیری ولی الان غیر از صبر وتحمل کردن هیچ کاری از دستت بر نمیاد

امسال چهارمین سال کنکورمه

باید قبول شم امسال

مگ میشه با این حال بد درس خوند

ب کی پناه ببرم

به چی پناه ببرم

!