2777
2789
عنوان

عزیزانی که با کنایه صحبت می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3253 بازدید | 383 پست
حتی نوع جمله بندیت موقع حضور تو سایت و مشارکت صد هیچ خیلی از کاربرا رو با تمام کس و کارشون میزنه 😅� ...

واقعا هر چی بی سواد و کم سواد هست و بچه اومده اینجا.....آدم اصلا دلش نمیخواد تاپیک بزنه من خیلی مواقع منصرف شدم و تاپیک نزدم سوال داشتم

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای تو❤️

امروز خواهر شوهرم زنگ زد هر از چی از دهنش دراومد بهم گفت منم جوابشو مختصر و عمیق دادمولی حس میکنم کم گفتم ناراحتم😭😭

ولی خوشحالم که دارم از اون خانواده فرار میکنم زودتر شناختمشون

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
در مورد پست قبلی شماهم من هم از آشپزی خوشم نمیاد و حتی تمیز کردن خونه احساس میکنم که اینکارها بیهوده ...

دقیقا همین کارو میکنم همیشه🙏🙏🌸

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

عوض پرنسسعلی سود کرد

پرنسسعلی ها شمسی خانم هم هستن🫠🫠

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

امروز خواهر شوهرم زنگ زد هر از چی از دهنش دراومد بهم گفت منم جوابشو مختصر و عمیق دادمولی حس میکنم کم ...

اتفاقا کار خوبی کردی

منم جواب خانواده همسرم رو یا با خنده میدم یا مختصر

باید نشون بدی فاقد اهمیت هستن

در مورد پست قبلی شماهم من هم از آشپزی خوشم نمیاد و حتی تمیز کردن خونه احساس میکنم که اینکارها بیهوده ...

دقیقا موافقم. توی فرهنگ سنتی چه ایرانی چه هر جای دنیا خانومی که ازدواج میکنه به رتبه سرویس دهنده میرسه. آشپز، نظافت چی، پرستار بچه و...

خانه دار بودن و توی اون خونه کارکردن هیچ نکته منفی نداره، ایراد اینجاست که هویت خانوم به همین تنزل پیدا میکنه. چیزی فرای این هویت دیگه وجود نداره.

زندگی مشترک رو هم اکثرا به این دید میبینن که دو نفر ازدواج میکنن خانوم وظیفه داره بچه داری کنه و خانه داری آقا هم کار کنه. و اگه اینطوری نباشه پس به چه دردی میخوره؟

درک این که دو نفر میخوان با هم به خاطر علاقه زیاد زیر یه سقف زندگی کنن تعریف نشده.

و مسایل زندگی جنسیتی میشه. کار بیرون سخته. اما فقط یه مسئولیته. در حالی که خونه هزاران مسئولیته.

اگه من تنها زندگی کنم بله مسئول کار کردن و خانه داری و... همه به وظیفه منه. ولی وقتی یک زوج باهم زندگی میکنن هر چیزی که مربوط به اون خونه میشه برای هردوی اوناست. آشپزی، بچه داری، نظافت، خرید و....

قرار نیست خانم ۲۴ ساعته بشوره بپزه و به هیچی نرسه.

تنها زمانی مردی میتونه توی خونه مشارکت نداشته باشه و وظایفش رو انجام نده که ۱۶ الی ۱۸ ساعت در روز کار کنه حتی روزای تعطیل.

اکثر آقایون ساعت کار مشخص دارن یا آخر هفته ها بیکارن و باید به خونه رسیدگی کنن

کار خونه مخصوص زن نیست

تو بخواهی می شود🌱

از نظرت شوهر من چیه؟🤣

دکتر شمس الله🌝😂

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.