2777
2789

منو همسرم دوتا مون کارمندیم خودم معلم ابتدایی و ایشون پرستار هستن 

خونه خودمون مرکز استان بود بخاطر شغل مون اومدیم شهرستان و مستاجریم 

البته داریم یه خونه نقلی میسازیم که دیگه حداقل کرایه خونه ندیم و این ساخت و ساز الان ۴سال طول کشیده و همچنان طول میکشه و علنا بیشتر درامد مون داره اونجا خرج میشه 

۴تا بچه دارم که ۲تا بارداری ناخواسته بوده و من نتونستم اقدام به سقط کنم درواقع دل همچین کاریو ندارم این وسط دوتا سقط. هم داشتم که قلب جنین تشکیل نشد و دیشب دوباره بی بی چک من مثبت شد اخرین سقط ام اوایل ابان بود 😞😮‍💨خیلی از خرج اش میترسم از اینده بچه هام از اینکه منو سرزنش کنن از تمسخر دیگران به خدا خیلی جلوگیری کردیم خیلی مراقب بودیم زایمان هام سزارین بوده و دوبارم که کورتاژ شدم 

پوسیدگی دندون و استخون درد همین الان همراهمه 

نمیدونم حکمت خدا چیه 

یک ماه هس سوره واقعه را هرشب میخوندم برای رزق و روزی ولی پولی اضاف نشد و خرجی هم درست شد 

خیلی غصه دارم 

شوهرم میگه سقط اما من ادم سقط نیستم 😞😞😞

سلام لطفا و خواهشا از توهین بپرهیزید فضا مجازی است اما دلها واقعی است میشکند

خدا انشاءالله گشایش ایجاد کنم براتون 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامان جان روش جلوگیریتون چیه؟ البته اگر اجازه داشته باشم بپرسم

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

آخرین سقطتون ابان بود و انقد سریع دوباره باردار شدین ؟😑

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خب عزیزم شما که 4 تا بچه داری چرا لوله هات رو نمیبندی

اوایل ابان سقط داشتم دکتر گفت سه ماه بعد از سقط اینو دی میزاره که الان دوباره باردار شدم 

سلام لطفا و خواهشا از توهین بپرهیزید فضا مجازی است اما دلها واقعی است میشکند