2777
2789
عنوان

وایی همسایه مون خیانت کرده بعد

1190 بازدید | 63 پست

ی زن و شوهر جوونن دو تا دختر دوقلو دارن

بعد خانمه بنده خدا ام اس داره از لحاظ رفتاری هم خیلی ساده میزنه نمی‌دونم ربط ب ام اس داره یا نه ولی آدم ساده ایه خیلی

بعد تو محله مون ی سوپری بود ی خانمه بود مطلقه بود با پسرش ، ولی به همه هم میگفت این داداشمه نمیگفت پسرمه

خانمه صیغه ی مرد دیگه بود اونجام رفته بود توی زندگی یکی دیگه 

بعد این زن همسایه ما هی میرفت دم سوپری چیز بخره کلی وقت وایمیساد حرف میزد با اون زنه 

بعد باهاش دوست شد خانمه رو میاورد توی خونه ش 

یهو عین بچه ها وابسته شد ب این زن سوپری

بعدم زنه دید اینا پولدارن و زنه ساده ست با شوهر طرف دوست شد و از اون یارو طلاق گرفت و زن این شده

و جالبه خود زن همسایه مون بنده خدا آنقدر وابسته این خانمه شده کلا اوکیه با همه چیز و میدونه قضیه رو هم 

میگه اشکال نداره قول دادن به من باهم کاری نمیکنن فقط برای اینکه میاد اینجا پیش من راحت باشه محرم شدن😐😐😐😐

این دیگه از سادگی گذشته

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون ساده نیس خیلیم خوب میدونه چه خبره 

اما به روی خودش تو جمع نمیاره ک این بلا سرش اومده شاید پشتوانه نداره شاید خاطر بچه ها 

اما هر چی ک هست یه زن حتی اگه کم عقلم باشه همچین چیزی تحمل نمیکنه

عزیزم همسایه ی شما ساده نیست کاملاً مشکل ذهنی داره

عاره فکر کنم

اخه توی برخورد اول بنظر نمیاد ولی حرف ک میزنه حرفهاش خیلی ساده انگارانه ست همه چیز راجب خودش اطلاعات میده به همه