2777
2789
عنوان

همسرم میگه بچه دار شیم ولی من...

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 37 پست
دقیقا باید چیکار کنم ؟

من خودم گفتم که فعلا امادگی ندارم و اینکه هر وقت تصمیم بگیرم از ۴ ماه قبل باید ازمایش انحام بدم و ویتامینهای لازم رو بخورم و معاینه بشم اگه همه چی اوکی بود اون وقت اقدام کنیم اینو گفتم که فکری به سرش نزنه 😏 و اینکه گفتم یه مقدار بیشتر تفریح و گردش کنیم وقت واسه بچه داری هست

بزار لیسانست تمام شه تو بارداری با حال بد و درد و تهوع چطور میخوای بری دانشگاه و برا امتحانا بخونی

منم همینو گفتم بهش .. میگه اگه حالت خیلی بد شد نتونستی بخونی مرخصی میگیری بعد زایمانت میخونی..😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو باشه پس باید برم دکتر

دکترا هم که هی ازمایش و سونو میدن بگو باید سه ماه فولیک اسید بخورم کشش بده دیگه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
منم همینو گفتم بهش .. میگه اگه حالت خیلی بد شد نتونستی بخونی مرخصی میگیری بعد زایمانت میخونی..😔

گول نخور

با بچه هم دانشگاه رفتن خیلی سخته دو ترم رو بخون خیالت راحت شه

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.