2777
2789
عنوان

خیانت دوستام

145 بازدید | 16 پست

چند ماه پیش یه معلم خیلی خوبی تو دانشگاهمون پیدا شد

و خلاصه که همه خواستن باهاش کلاس برن

منم دوست داشتم باهاش کلاس برم و دیروز بهش پیام دادمو اینها

از دوستام پرسیدم شما باهاش کلاس میرید؟

گفتن اره از وقتی اومد، و ظرفیت کلاساش خیلی زیاده حدودا ۱۲ نفر

منم گفتم شاید منم بیام😂

در اومدن با یه لحن سرد گفتن نیاااااا خیلی زیادیم و نیا و سه تاشون ریختن سرم

بعدش یکی دیگه از بچه هامون پیام داد گفت منم میام

اونا با استقبال گفتن بیا و اره

و به منم گفتن که نیا ظرفیت تکیمله ما جا نداریم خیلی پر شدیم، چرا یه روز دیگه باهاش نمیری چرا فقططط باید سه شنبه بیای؟

گفتم منم دوست دارم با شما باشم، اونا هم گفتن که ما روزمونو عوض می‌کنیم چرا شنبه نمیری؟

و خلاصه دلم شکسته و خیلی ناراحتم😭

مشکل از منه؟😭

میخندم،اما درد درونم رو که نمیدونی؟:)                          وقت معرفیه😂        سلامم🙂من آناهید هستم🚶🏻‍♀️💁🏻‍♀️دختر زمستان❄️🕊️ رنگ مورد علاقه ام یاسی با آبی آسمونی🔵🟣 از چیزایی که بهم آرامش میده خوشم میاد✨🕊️ عاشق هوای ابری هستم(اگه برفی باشه که عالیهههه)🌨️بسکتبالیست هم هستم💁🏻‍♀️😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه جوری با اینا دوستی؟

من خیلی تنهام و مجبورم با آدمای سمی دوست باشم چون دوستی ندارم😭

میخندم،اما درد درونم رو که نمیدونی؟:)                          وقت معرفیه😂        سلامم🙂من آناهید هستم🚶🏻‍♀️💁🏻‍♀️دختر زمستان❄️🕊️ رنگ مورد علاقه ام یاسی با آبی آسمونی🔵🟣 از چیزایی که بهم آرامش میده خوشم میاد✨🕊️ عاشق هوای ابری هستم(اگه برفی باشه که عالیهههه)🌨️بسکتبالیست هم هستم💁🏻‍♀️😂

دوستت نیستن فقط هم کلاسین

آخه ۲ ساله با همیم و با هم حرف می‌زنیم و اینها

من منظورم کلاس خصوصی بود

من خیلی تنهام و مجبورم با آدمای سمی دوست باشم چون دوستی ندارم😭

خب چه بهترررر

خیلی بهتر از اینه که خودتو داغون کنی تو رابطه دوستی با اینا

والا همیشه توی هر زمانی کسایی بهتر از اینا هستن که باهاشون دوست شی

تو براشون مهم نبودی و تو اکیبشون نمیخواستن باشی رفتارشون رو زیر نظر بگیر اگه دیدی ارزش قائل نیستن اد ...

به همین موضوع فکر کردم

بار ها و بارها

ولی نمی‌دونم مشکلم چیه کلا با آدمای جدید نمیسازم

به همین موضوع فکر کردمبار ها و بارهاولی نمی‌دونم مشکلم چیه کلا با آدمای جدید نمیسازم

میدونه تو ادم ساده ی هستی مثل اون ها روباه صفت نیستی مظلوم هستی قرار نیست برای اینکه تنها نباشی با ادم های بی ارزش دوست باشی