2777
2789
عنوان

نظرسنجی موافقین و مخالفین واکسن های نوزادی

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 27 پست
من کاملا مخالفم توام با نظرسنجی به نتیجه درست نمیرسی چندین سال تبلیغات رسانه ها برا مردم جهل مرکب سا ...

شما ها که نه

بچه هاتون و نسل آینده قراره تقاص تصمیم اشتباه و جهالت شما رو بدن

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
خب اخه زدنش هم باعث مشکلاتی مثل کند ذهنی فلجی و ... میشه

۳تا بچه دارم از ۹تا ۱سال خداروهزاران بار شکر باهوش و سلامت

ب هیچ عنوان تا بحال نشنیدم موردی بوجود بیاد

این واکسن ها تولید هند .هند سالیان زیاده ک بزرگترین تولید کننده واکسن توی دنیا. با ازمایش ها و فیلترهای بسیار دست مردم میرسه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کاملا مخالفم توام با نظرسنجی به نتیجه درست نمیرسی چندین سال تبلیغات رسانه ها برا مردم جهل مرکب سا ...

ببین اگه متخصص حوزه پزشکی هستی و یا فکت های علمی داری و یا آمار دقیقی از عوارض داری نظر بده وگر نه اگه خدای نکرده حرفت باعث بشه یه مادری بچش رو واکسن نزنه و گرفتار بشه به خدا مدیونی

شما ها که نه بچه هاتون و نسل آینده قراره تقاص تصمیم اشتباه و جهالت شما رو بدن

اگه شماها هم بچه دار شدین نسلای بعدیتون دیدنیه 

مثل همین اوتیسم های بیچاره 

مثل فلج ها و سکتیه ای هایی ک خیلی زود دور از جون شما از بینمون پر کشیدن 

داخل بعضی از این واکسن ها ژن خوک و شامپانزه گذاشتن🥴

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

اگه شماها هم بچه دار شدین نسلای بعدیتون دیدنیه مثل همین اوتیسم های بیچاره مثل فلج ها و سکتیه ای هایی ...

لا اله الا الله یعنی دور از جون این همه بچه واکسن های بدو تولد رو زدن... استغفرالله آدم میمونه چی بگه اگر همچین چیزی بود مطمعن باش قطع به یقین تو ایران مجوز تزریقشو نمیدادن

اگه شماها هم بچه دار شدین نسلای بعدیتون دیدنیه مثل همین اوتیسم های بیچاره مثل فلج ها و سکتیه ای هایی ...

ببین هنوز دانشمندا میگن دلیل اوتیسم به طور قطعی مشخص نشده بعد شما میگی از واکسن زدنه. شما خیلی باحالی بابا. 

لا اله الا الله یعنی دور از جون این همه بچه واکسن های بدو تولد رو زدن... استغفرالله آدم میمونه چی بگ ...

تو ایران همه ی عوارض سایلنته 

همه ی عمل های ناموفق و اشتباه و منجر به مرگ سایلنته 

همه ی نقشه های دشمن که از سر ساده لوحی برخی مسئولین کشور اجرا شد سایلنته

بنظرت چرا باید بچه های نوجوون سکته کنن؟؟

اصلا با عقل جور در میاد؟

پزشکی شیمیایی تا الان حتی یه دونه بیماری رو درمان نکرده و تا دلت بخواد بیماری جدید به جون مردم انداخته 

غذای سالم رو از دسترس خارج کرده  بدن های ناقص و دندون های خراب رو تو کلنیک ها تحویل میگیره 

حداقل ۵۰مورد میشناسم که بدو تولد تا سه ما یا ۱۸ماه سالم بودن بعداز واکسن زدن فلج شدن 

شماره بعضیا رو دارم و با بعضیاشون مصاحبه کردم 

هم ایرانی و هم خارجی 

ببین هنوز دانشمندا میگن دلیل اوتیسم به طور قطعی مشخص نشده بعد شما میگی از واکسن زدنه. شما خیلی باحال ...

دانشمندای پولکی هیچ وقت حقیقت رو نمیگن 

اگر حقیقت ها گفته بشه مردم تمام بیمارستانا رو میبندن به رگبار 

برنامه این بود مردم نادان و جاهل بمونن و هرچی لباس سفیدا  گفتن. بقیه بگن درسته  اما دیگه گذشت اون زمون  مردم اطلاعات پزشکی و سلامتی شون بالا رفته و گول نسخه های الکی رو نمیخورن 

ناتوانی پزشکی تو درمان سرماخوردگی و آنفولانزا رو به چشم دارن میبینن

یا اباالفضل. بچت دور از جون فلج اطفال بشه چه خاکی به سر میکنی؟؟؟

فلج اطفال با واکسنه 

خیلیا قطره و واکسنش رو دریافت نکردن و همه صحیح و سالم هستن 

اتفاقا باهوش تر 

با حوصله تر 

و عاقل تر 

و با تربیت تر دیده شدن

کی با واکسن مشکل دار شده ؟! بعد اگه بر فرض هم یه درصد شدن ، باید نود و نه درصد بقیه رو به خاطر اون ...

اگه یک نفرو پیدا کنی که بخاطر واکسن نزدن فلج شده باشه ۱۰۰میلیون جایزه داری 

تقریبا تمام فلج های عزیز بعدا از واکسن مبتلا شدن