2777
2789
عنوان

متاهل ها بیاین بگین برگردین عقب چه نشونه هایی رو جدی میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 22 پست
اگه قدر بدونن خوبه ولی عقده میزنه بالا شرروع به کارای دیگه میکنن خیانت از پی وی دخترا باید جمعش کنی

اصلا نمیشه ادمارو تغییر داد من همسرم از لحاظ خانوادگی خانواده بدی نداره 

از نظر اجتماعی هم همینطور

ولی دوست و رفیقاش انقدر ادمای لوده و بدی هستن و بهشون وابسته ست که شده یکی عین همونا انگار نه انگار که این ادم قبلا شکل دیگه ای بوده 

اخلاقش و اینکه تو دوران مجردی با کیا دوست بوده؛ چون دقیقا مثل اونا میشه بعد؛ خانواده هم آره؛ اگه بد ...

منم چوب دوست و رفیق ‌و دارم میخورم 

با اینکه اصلا تو دوستی و اولای ازدواج رو نمیکرد رفیق بازه و اصلا سمت دوست و رفیق نمیرفت ولی همون موقع ام تحقیق که کردیم با ادمای بدی میگشت خیلی بد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم دنیا پر از زن و شوهرهایی که اصن ربطی بهم ندارن ولی مجبوری دارن با همدیگه زندگی میکنن.

همه اینایی که گفتین کاملا درسته.مخصوصا خانواده.

ولی طرف باید آدم دلت باشه.درکت کنه بفهمه تورو،بلدت باشه.

آدمی که مال تو نیست یه همخونس .

بنظرم دنیا پر از زن و شوهرهایی که اصن ربطی بهم ندارن ولی مجبوری دارن با همدیگه زندگی میکنن.همه اینای ...

علاقه و کشش اولیه و چیزای مشترک که خب خیلیییی مهمه میشه گفت اولین دلیل برای رابطه ست نباشه انگار اصلا رابطه ای شروع نشده 

منم چوب دوست و رفیق ‌و دارم میخورم با اینکه اصلا تو دوستی و اولای ازدواج رو نمیکرد رفیق بازه و اصلا ...

بله؛ حالا من احمق دیدم که تو دوران عقد با دوستاش رفت مشهد؛ دیدم پسر عاموش که با هم صمیمیند؛ بازنه؛ ولی نفهمیدم😔

علاقه و کشش اولیه و چیزای مشترک که خب خیلیییی مهمه میشه گفت اولین دلیل برای رابطه ست نباشه انگار اصل ...

آره ولی اکثرا اوایل رابطه مود فیلم هندی و عشق و عاشقی آدمو میگیره و طرف فکر میکنه طرفش از آسمون اومده.

زمان ولی خیلی خوب بلده عشقای الکی رو بشوره و دوست داشتنای واقعی رو نشون بده.

امیدوارم آدم دلتو پیدا کنی🙂

آره ولی اکثرا اوایل رابطه مود فیلم هندی و عشق و عاشقی آدمو میگیره و طرف فکر میکنه طرفش از آسمون اومد ...

والا من متاهلم عزیزدلم بسیار هم عشق و عاشقی بینمون بود ولی نشد متاسفانه عاشق نموند و این زندگی براش ارزشی نداره دیگه

منم دیگه سنم از سن عشق و عاشقی رد شده انشالله زندگیم بعد از این که ازش جدا شم بیوفته توی مسیر مادر موفقی بودن 

بله؛ حالا من احمق دیدم که تو دوران عقد با دوستاش رفت مشهد؛ دیدم پسر عاموش که با هم صمیمیند؛ بازنه؛ و ...

همسر من تحت تاثیر اون اشتیاق اول رابطه جوری به من چسبیده بود که فک میکردم هرگز اهل این کارا نیست

هنوزم ادعای عاشقی میکنه شدیدا ولی بگم از دوستات جدا شو میگه برو نمیتونم دوستام و ول کنم