2777
2789

از بعد از زایمانم شروع کرد قبلشم یکم رفیق بازی میکرد ولی هر چند ماه یکبار برای همین جدی نمیگرفتم

از حد رد کرده اصلا براش من و زندگیش مهم نیستیم و دو سه شب در هفته یا ساعت یک و دو میاد یا نمیاد خونه واقعا کاری نیست که نکرده باشم دری نیست که نزده باشم مشاور ،خانواده ها ،صحبت ،قهر و دعوا همه چیز و امتحان کردم اولاش قول میداد درست شه و ادامه میداد به کارش اما دیگه اخیرا رک و راست میگه همینه که هست نمیخوای برو من جوونیم و برای تو حیف نمیکنم 

خیانت و اینارو هنوز چیزی ندیدم رمز گوشیش و اینارو بلدم و حساس نیست اما با این ادمایی که باهاشون میگرده بعید نیست خیانتم بکنه   

نیومدم یه چیزی بهم بگین خودم مطمئنم میخوام جدا بشم اما اول میخوام یکم شرایطم مناسب باشع برای جدایی 

بیشتر میخواستم درد و دل کنم مخصوصا کسایی که تجربه مشابه با من دارن و همسرشون یا همسر سابقشون اینجوری بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت اعتیاد نداره؟

نمیدونم بخدا  

الکل و میدونم مصرف میکنه هفته ای یک بار حداقل ولی بقیه چیزارو نمیدونم مثلا پیش میاد ما تایم زیادی کنار هم باشیم و نخواد جای خلوت بره و من و از خودش دور کنه برای همین شک نکردم به این مورد  

اصلا مشاوره نمیخادفقط اقتدار بدیهودت از صدتا مشاور بهتری

منم حرف این دوستمونو قبول دارم،ولی بنظرم آدمی که ماهی یکی دوبار یا هفته ای یبار بره با دوستاش رفیق باز نیست دیگه حالا زندانی که نیس،من همسرم رفیق باز نبود ولی خیلییی دوست رفیق داشت و ما سه سال با هم دوست بودیم،من از همون موقع باهاش خیلیییی جدی طی کردم شب بیرون خوابیدنو هفته ای یبارت بشه هفته ای دوبار نداریم،حتی همون دوران دوستی یبار خوابید همونجا پیش دوستاش بحثمون شد شدید کاملا بهش گفتم بار اول و آخرته،خواستی همون هفته ای یبار بری سره شب میری موقع خوابیدنتم خونه ای😤

پشت من خدا بوده همیشه ...

منم حرف این دوستمونو قبول دارم،ولی بنظرم آدمی که ماهی یکی دوبار یا هفته ای یبار بره با دوستاش رفیق ب ...

عزیزم میگم هفته ای سه شب حداقل 🙂 بعد دوست و رفیقاشم ادم حسابی بودن یه چیزی 

یکی از یکی الدنگ تر و بی خانواده تر یعنی بدنام ترینن تو این جایی که ما زندگی میکنیم 

اصلا هم سر هیچ چیزی حاضر نیست بذارتشون کنار 

عزیزم میگم هفته ای سه شب حداقل 🙂 بعد دوست و رفیقاشم ادم حسابی بودن یه چیزی یکی از یکی الدنگ تر و بی ...

تهدیدش کن و بعد از اون شروع کن به سگ محلی ...تضمینی جواب میده،فقط رک بهش بگو اگه قراره فقط من برای تو و این زندگی و بچمون بجنگم که این رابطه فایده نداره منم دیگه تلاشی نمیکنم توام ادامه بده ببینم فردا روزی که زندگیت از هم پاشید کدومشون برات زندگیه از دست رفتتو جبران میکنن،بگو اینم گفتم چون دلم برا زندگیم میسوزه و زندگیمو دوس دارم ولی از این به بعد یکطرفه اصلا تلاشی نمیکنم،بذارش تو رودروایسی و دیگه هیییییچ صحبتی نکن.

پشت من خدا بوده همیشه ...

منم حرف این دوستمونو قبول دارم،ولی بنظرم آدمی که ماهی یکی دوبار یا هفته ای یبار بره با دوستاش رفیق ب ...

مثلا اینی که شما و این دوستمون میگن و من خیلی امتحان کردم  خیلی تلاش کردم جو خونه رو گرم کنم توی رابطه و همه چیز تلاشم و کردم بهترین باشه همه چیز اصلا غر نمیزنم همین رفیق بازیاشم حتی گیر نمیدم و غر نمیزنم دیگه از حد رد میکنه گاها صدام در میاد اونم بی فایده هر بار بدتر از دفعه قبل 

عزیزم میگم هفته ای سه شب حداقل 🙂 بعد دوست و رفیقاشم ادم حسابی بودن یه چیزی یکی از یکی الدنگ تر و بی ...

کار سختی پیش رپ داری

ولی مطمن باش درست میشه

کلاس همسرداری مومنانه بهر دویست تومان، تو ایتا

عااالیه

آدم میشه