اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دعوا و توهین شده همیشه میخواهید از سایت خارج بشید تاپیکتون رو قفل کنین چون دعوا بشه کسی تعلیق بشه تو تاپیکتون خودتون هم تعلیق میشید
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
ما کاری ب اونی تگ کرده شمارو نداشتیم خودش خودشو دخالت میده تقصیر ماست میاد دعوا میندازه
تگ الکی باشه ما دخالت نمی کنیم
شما کاری ندارین ولی به عنوان مدیر تاپیک و شروع کننده بحث موظف هستید تاپیک رو مدیریت کنین و اگر دعوا شد توهین شد زود قفل کنین تا ادامه ندن
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
ما کاری ب اونی تگ کرده شمارو نداشتیم خودش خودشو دخالت میده تقصیر ماست میاد دعوا میندازه
سلام نی نی یار وقت بخیر
این استاتر دوشب توی تاپیکاش به من توهین کرده و یه کاربر که اسمش mitrax80
هستش دیشب توی تاپیک قبلی که ترکوندی به من توهین کرده و من هروقدررر تگت کردم رسیدگی نکردی فقط تاپیک رو ترکوندی باز امروز اومده تو این تاپیک باز پشت من حرف زده چرا رسیدگی نمیکنی. @niniyar
@niniyar ایشون چرا همش پشت سر من حرف میزنهدیشب توهین کرد شمارو تگ کردم ولی بجای اینکه رسیدگی کنید ف ...
سلام.اسمتون تگ شده اینجا؟