2777
2789

هرچی شیرافزا بگید امتحان کردم 

ماکارونی آبگوشت غذاهای تیلیتی هر دمنوش و کوفتی بگین خوردم فایده نداره 

خسته شدم 

چجوری میشه واقعا اینقدر شیر یه مادر کم باشه 

تروخدا اگه راه و روشی بلدین بگین 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنبه بدنت رو تقویت کنی

شیرت بیشتر میشه و بچه توی هر وعده سیر میشه. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

بعصی ها مث خود من اینچوری ن تازه از این به بعد کمتر میشه احتمالا تا شش:متخ خشک میشه شیر خشک باید بدی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
چهارماه تمام هرکاری بگی کردم هرچیزی گفتن شیرافزاست خوردم شیرم زیاد نشد که نشد عطاش رو به اعصاب خوردی ...

اصراری ب شیرمادر نداشته باشین من داغون شدم تا بچم شیرخورد ازهمه هم سناش ضعیف وقدکوتاه انواع واقسام مریضیارم گرفت 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵
چهارماه تمام هرکاری بگی کردم هرچیزی گفتن شیرافزاست خوردم شیرم زیاد نشد که نشد عطاش رو به اعصاب خوردی ...

منم خیلی اعصابم خرد میشه هر چی بگی خوردم فایده نداشت که نداشت 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
به دکترت بگو بهت قطره و شربت میده

خوردم هر چی قطره شیر افزا بوده 

شیر خشک بده. اینطوری بچه گرسنه می مونه اذیت میشی.

دو ماه تلاش کردی زیاد نشد دیگه. شما مقصر نیستی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

یه پودری هس داروخانه بگی میده اسمش یادم نیس

گالاتومید؟خوردم

بنبه بدنت رو تقویت کنیشیرت بیشتر میشه و بچه توی هر وعده سیر میشه.

دیگ هرروز دارم گوشت و آجیل و چیزای مقوی میخورم در کنارش شیر افزا و مکمل هم دکتر داده بهم 

بیشتر از این چجوری بنیه بدنمو‌تقویت کنم