ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤
رفتم دو سه هفته پیش گفت طبیعی نگفت مقدارشو خیلی سرسری سونو کرد برا شما چقدره حرکاتش خیلی نگرانم
پس خیالت راحت اونا میدونن اگه یکی از این چیزایی که شما میگی بوده باشه متوجه میشدن تو سونوگرافی
برای منم به نسبت قبل کمتر شده ولی حین غذا خوردن حرکاتش خوبه خداروشکر اگه برای شما هم بعد از وعده های غذا ۲ ۳ تا حرکت هر چند کوچیک داشته باشه اوکیه نگران نشو
فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤