2777
2789
عنوان

📌🔴مامانای دختر دار بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 153 پست
بهش میگفتی اخه دقیقا همین مشکلو عموی منم دارن نمیتونن با خونواده عروس کنار بیان آخی کاش خوشتون میومد ...

ای کاش همون لحظه میومدم تاپیک میردم مشاوره میگرفتم بخدا باید اینجوری میگفتم😂😂👏🏽👏🏽

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه می تونست این حرفا رو مودبانه تر بگه.برادرزاده چشم وزغی و نمی دونم کسی نباید بیاد خونه ام.اینا بی ...

افرین دقیقا منم حرفم همینه با ادب و احترام ن بی ادب باشی درسته الان به ی بچه کوچیک ی حرف زشت بزن چهارتا جپاب میده ولی هرکسی نمیتونه با ادب باشه منم همین حرف شمارو میگم دقیقا

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

ای کاش همون لحظه میومدم تاپیک میردم مشاوره میگرفتم بخدا باید اینجوری میگفتم😂😂👏🏽👏🏽

میگم که من با احترام تخریب میکنم 🤣🤣🤣 وای وای وای توی گپ دانشگاه پسره به دانشگاهمون توهین کرد چنان تخریبش کردم اخر دست گفت تمام هنر نماییتو کردی گفتم نه بابا اینا پیش نمایش بود به نمایش اصلی میرسیدیم اون آدم سابق نمیشدی گفت من الان اون آدم سابق نیستم 🤣🤣🤣

افرین دقیقا منم حرفم همینه با ادب و احترام ن بی ادب باشی درسته الان به ی بچه کوچیک ی حرف زشت بزن چها ...

ما یه جا رفتیم واسه برادرم خاستگاری مادر دختره همون جلسه ی اول گفت همین الان بهتون بگم دختر بزرگم وکیله دست از پا خطا کنید دمار از روزگارتون در میاره.باورت می شه همون جلسه اول تا نشستیم.ما هم پا شدیم و گفتیم خدا حافظ کفشامونو برداشتیم و توی کوچه پامون کردیم و الفرار😂😂😂😂

میدونی من بابابزرگم همون روز به بابای دختره گفت ما تو زندگیشون دخالتی نداریم من مادرم ۲۶ ساله عروس ا ...

خانواده شوهر منم همییشه چیزی بهشون گفتنی میگن ما تو زندگیتون دخالت نمیکنیم به ما چه هر کاری می کنید بکنید

ولی وقتی خونم میان یا خونه شون میرم چشماشون و می کنن چهارتا و چنان زیر نظرم میگیرن که دست و پام و گم می کنم

پدرشوهرم همیشه میگه همین که شما باهم خوش باشین برای من بسه

ولی چنان تو زندگیم دخالت میکنه چنان به همه کارامون کار داره که نگم

یعنی حتی تو کادوی تولد بچه هام دخالت می کنن که چرا این و براش گرفتین فلان چیز و می گرفتین

یعنی فقط خدا بخواد و در آینده دامادم و خانوادش خوب باشن وگرنه چنان کاری باهاشون بکنم که تا عمر دارن فراموش نکنن و زیر پای دخترم فدا شن همه شون

میگم که من با احترام تخریب میکنم 🤣🤣🤣 وای وای وای توی گپ دانشگاه پسره به دانشگاهمون توهین کرد چنان ...

وای ای کاش همون لحظه می اومدم فقط دست عموم رو گرفته بودم نزنه تو دهن دختره اینقد این ب من حرف زد قشنگ رو مود توهین ب من بود و خانوادم 

بنظرم خانواده شوهر نباید بهشون احترام گذاشت در ارتباط بود باهاشون 

فلان بهمان ما فقط نگاه میکردیم

عا اینم گفت من فقط با خانواده خودم میخوام در ارتباط باشم 

ن شوهر 

قیافه من اینجوری بو😐😐😐😐😐😳😳😳🤯🤯🤯🤯😵‍💫😵😵😵

خانواده شوهر منم همییشه چیزی بهشون گفتنی میگن ما تو زندگیتون دخالت نمیکنیم به ما چه هر کاری می کنید ...

ولی من ن بابابزرگم ن عمه هامم نه عموم و زنش توی این ۲۱ سال سنی که تو این خانواده بزرگ شدم همچین چیزی ازشون ندیدم خداسرشاهده

😂 نه من دختری هستم که خانوادم هرررر حرفی خانواده شوهرم بهم زدن گفتن عوض اینکه پشتم باشن گفتن ساکت ش ...

درسته متاسف شدم بابت تجربیاتت منم خط قرمزایی دارم اما این دختر خانوم بی احترامی کرده میتونست بگه که بهتره دفع های بعد تنهایی بریم بیرون که بهتر همدیگرو بشناسیم و بعد توی خلوط میگفت من زیاد خوشم نمیاد مهمون بیاد خونمون 

اخه می تونست این حرفا رو مودبانه تر بگه.برادرزاده چشم وزغی و نمی دونم کسی نباید بیاد خونه ام.اینا بی ...

آره این بی ادبانه گفته ولی معلوم نیست خانواده و اطرافیانش چه زخم هایی خوردن که این اینجوری بار اومده و شمشیر و از رو بسته

بنظرم شما خیلی بی زبون بازی در آوردین کجایی هستین؟!

من کوردم عزیزم ولی من یادگرفتم جواب بی احترامی رو با بی احترامی ندم اگه بدم چ فرقی با اون دارم

آره این بی ادبانه گفته ولی معلوم نیست خانواده و اطرافیانش چه زخم هایی خوردن که این اینجوری بار اومده ...

ببخشید این حرفا نشونه زخم نیست نشونه ی دختر بی فرهنگ بی لوله که حتی ارتباط برقرار کردن بلد نیست 

ولی من ن بابابزرگم ن عمه هامم نه عموم و زنش توی این ۲۱ سال سنی که تو این خانواده بزرگ شدم همچین چیزی ...

دو حالت داره

یا واقعا خوبن

یا زیرزیرکی بدی می کنن

مال من زیرزیرکی بدی می کنن به طوریکه هرکی اونا رو می بینه میگه وااای چه آدمای بدبختی هستن 

من جایی بخوام زبون باز کنم از بدی پدرشوهرم بگم میگن تو حرف نزن پدرشوهر تو که فرشته اس

همهههه اش از سیاسته همش

مال شما رو نمیگما مال خودم و میگم سیاستمداران بزرگی هستن

خانواده شوهر منم همییشه چیزی بهشون گفتنی میگن ما تو زندگیتون دخالت نمیکنیم به ما چه هر کاری می کنید ...

بنظر من یکم رو شخصیتتون کار کنید همچین شخصیتی قشنگ نیست اصلا