2777
2789
عنوان

📌🔴مامانای دختر دار بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 153 پست
چون شما بیش از حد تفریط کردید در دفاع از حق خودتون و این کم کاری خودتون و خانوادتون و شوهرتون تبدیل ...

من معتقدم تا زمانی که خانواده شوهر خوبن باید باهاشون خوب بود ولی تا اومدن یه جمله در راستای کوچیک کردن عروس بزنن باید زد تو دهنشون تا دیگه زبون به نیش و کنایه باز نکنن

از همون متاهلایی که چشم دنبال شوهر ملته عشقم از ادبیاتت بی فرهنگی موج میزنی امثال شماها سیرمونی ندار ...

فرهنگ تو داری؟چه خوب امثالت هستن فرهنگو یادمون بدن.🤣

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از همون متاهلایی که چشم دنبال شوهر ملته عشقم از ادبیاتت بی فرهنگی موج میزنی امثال شماها سیرمونی ندار ...

چشمم دنبال کیه؟مگه من چی گفتم؟خوبی؟واگذارت میکنم بخدایی ک فقط اون قاضیه❤️

حالا همه مثل شما تو حسرت شوهر نیستن عشقمقرن ۲۱ عه دیگه دوره این امل بازیا گذشته که زن با شوهر کردن ا ...

ببین عوضی پشت مجازی نیا گوه بخور مشخصه تو خودت حسرت شوهر داری ک انقد از کلمه ترشیده لجت گرفتو شرو ب بی احترامی کردی امثال تورو لاید رید بهتون.تو پشم شوهر من و حتی یه جرخ ماشین زیر پاشم نبستی هرزه ک بیای ب من بگی چشمم دنبال کسیه کثافط جم کن