2777
2789
عنوان

📌🔴مامانای دختر دار بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 153 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونی احترام احترام میاره این نظر منه من تو ی خانواده ای بزرگ شدم حتی ب کسی که بدترین بی احترامی به ...

ببین من با احترام کامل شخصیت طرفو تخریب میکنم مثلا با ی نفر بحثم بشه تخریبش جوری میکنم که زار بزنه اما هیچ کس نمیتونه بگه تو چرا توهین کردی یا بی احترامی چون هیچ توهین یا بی احترامی نکردم میفهمی چی میگم؟! من خودم خیلی آدم با  ادبیم حتی میشه ساکت شی رو به کسی نمیگم  

آهان...یعنی عموت قرار بوده از اون دختره خواستگاری کنه🙃

عموم مهندسه بعد این منشی بوده تو اون شرکت مهندسی برگشت گفت مبینا از این دختره خوشم اومده بریم خواستگاری با بابابزرگم اینا حرف زدم علی خوشش اومده از یکی فلان رفتیم خونشون حرف زدیم قرار شد چند جلسه همو ببینن منو خواهر این خانومم همراهشون باشیم  باهم اشنا شن از همون لحظه اول شروع کرد بی احترامی 

درصورتی که بابابزرگم گفت ما دخالت نداریم تو زندگیتون وظیفه من اینه ی عروسی بگیرم و ی خونه در اختیارش بزارم بدم برا خودش ولی خب دختره اینجوری کرد 

برگشت بهم گفت دخترا برا عموت ریدن 😮‍💨

منم گفتم عزیزم مثل شما زیاد هست ولی دختری ک مثل شما نباشه کم هست 

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

نکنه تو خود اون خانومه هستی؟؟😂😂

عاشقتم😂😂😂

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

ببین من با احترام کامل شخصیت طرفو تخریب میکنم مثلا با ی نفر بحثم بشه تخریبش جوری میکنم که زار بزنه ا ...

بخدا تنها حرفایی که بهش گفتم 

دستشو گرفتم گفتم عزیرم منو تو همسنیم اونی که راهنماییت کرده اینجوری حرف بزنی اشتباه راهنماییت کرده

گفت عارهههه دخترا برا عموت ریدن عموم قشنگ کبود شده بود دیگه گفتم دختر مثل شما که زیاد هست ولی عین شما نباشه کم هست  همین

فدات😘❤️❤️❤️

بوسسس💋💋💋💋😻

نکنه تو خود اون خانومه هستی؟؟😂😂

😂 نه من دختری هستم که خانوادم هرررر حرفی خانواده شوهرم بهم زدن گفتن عوض اینکه پشتم باشن گفتن ساکت شو هررچی اونا میگن درسته 

هروقت بحث مون شده با شوهرم، مامانم غیرمستقیم گفته گمشو برو سر زندگیت و ساکت بشین 

یعنی یبار وسط جمع خانواده خودم و خانواده شوهرم با شوهرم بحثم شد پدرشوهرم چنان سینه سپر کرد از پسرش دفاع کرد اونوقت ننه ی من عین بدبختا نشست یه گوشه گفت من از دست دخترام میخوام برم خانه سالمندان بمونم

یبارم شوهرم دس روم بلند کرده بود ننه ام برگشت گفت زبونت نگه کتکم نمی خوری

یعنی با خودم عهد بستم چنان در آینده پشت دخترم دربیام که هییییچ احدی به دخترم نگه بالای چشمت ابروعه

بله درست میگینپسرهامون رو آقاااو دخترهامون خاااانم تربیت کنیم ولی متاسفانه بعضی پدرومادرهای این دوره ...

دقیقا اینم هست ولی پدرشون خیلی اقای محترمی بودن مادرشون ادم ساکتی بود متوجه منظورم  شدین؟

😂 نه من دختری هستم که خانوادم هرررر حرفی خانواده شوهرم بهم زدن گفتن عوض اینکه پشتم باشن گفتن ساکت ش ...

میدونی من بابابزرگم همون روز به بابای دختره گفت ما تو زندگیشون دخالتی نداریم من مادرم ۲۶ ساله عروس این خانوادس ی بار دخالت تو زندگیمون نکردن گفت وظیفه من اینه یه عروسی براشون بگیرم ی خونه بدم بهشون بجز خونه ای که عموم داره ولی ادم بی ادب رو نمیشه توجیح کرد عزیزم 

بخدا تنها حرفایی که بهش گفتم دستشو گرفتم گفتم عزیرم منو تو همسنیم اونی که راهنماییت کرده اینجوری حرف ...

بهش میگفتی اخه دقیقا همین مشکلو عموی منم دارن نمیتونن با خونواده عروس کنار بیان آخی کاش خوشتون میومد بیان چون عموم این چندتا از نقطه ضعفاشو میگفتی بشدت بی زارن خجالت میکشن امروزم با اکراه اومدن 

عموجون حق داشتین فک کنم اشنایی تموم شد

😂 نه من دختری هستم که خانوادم هرررر حرفی خانواده شوهرم بهم زدن گفتن عوض اینکه پشتم باشن گفتن ساکت ش ...

اخه می تونست این حرفا رو مودبانه تر بگه.برادرزاده چشم وزغی و نمی دونم کسی نباید بیاد خونه ام.اینا بی ادبیه و گر نه منم دختر دارم و هم دفاع کردن از حق و حقوقشو یادش دادم هم ادب و تربیت.منم کم از خانواده یرشوهر نکشیدم.ابان به دخترم یاد دادم هر جا خواستن بهش تیکه بندازن و یا ازش کار بکشن خیلی مودبانه جوابشونو بده و زیر بار هیچ حرف زوری نره