امروز ظهر داشتم توی بزرگراه رانندگی میکردم به سمت خونه از سمت راست ی ماشین یهویی داد توی دست من منم با سرعتی داشتم ترمز زدم ک خداروشکر نخورد یکی هم پشت سر بود ترمز زد ک اونم نخورد رفتم جلوتر اون پشت سری اومد شروع کرد ب دعوا ما بیان ما ی وانت اومد رد شه من حواسم نبود ی کم ماشین رفت سمتش شروع کرد فحاشی و حرفای رکیک خدا نبخشش حلالش نمیکنم هیچ وقت باید جواب پس بده حالم خیلی بد کرد جوری فکم دستام میلرزیدن نخورد ک ماشینش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متاسفانه یه سری نرا هستند تا میبینن راننده خانومه اذیت میکنن یعنی هنوز تو کشور ما رانندگی خانمها ...
از اون طرف اونی پشت سرم بود ک ترمز زدم دفعه اول چنان داد دنبالم هی چراغ چراغ میداد سریع هم جریمه ثبت شد ن دوربینی بود ن پلیسی درصورتی من مقصر نبودم فکر میکنم راننده کارمند راهنمایی رانندگی بود
.ووای چه بد چقدمن فحش میخورم وقت رانندگی واینکه تو محله ی ما برای رانندگی قانون جنگل حکم میکنه هرکی هرجوربخدا میره ازبچه ی 12ساله متورسوار داریم تا..... خودشون خلاف میان بااخم که یعنی چون مردن طوری نیست منم جدیدن عصبی که میشم دادمیزنم میگم گاومیش خو میخای یه هو مسیرعوض کنی حداقل راهنمابزن واین گاومیش ناخداگاه گفتماولین بار الان شده عادت متاسفانه