2821
2789

امروز ظهر داشتم توی بزرگراه رانندگی میکردم به سمت خونه از سمت راست ی ماشین یهویی داد توی دست من منم با سرعتی داشتم ترمز زدم ک خداروشکر نخورد یکی هم پشت سر بود ترمز زد ک اونم نخورد رفتم جلوتر اون پشت سری اومد شروع کرد ب دعوا ما بیان ما ی وانت اومد رد شه من حواسم نبود ی کم ماشین رفت سمتش شروع کرد فحاشی و حرفای رکیک خدا نبخشش حلالش نمیکنم هیچ وقت باید جواب پس بده حالم خیلی بد کرد جوری فکم دستام میلرزیدن نخورد ک ماشینش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متاسفانه یه سری نرا هستند تا می‌بینن راننده خانومه اذیت می‌کنن یعنی هنوز تو کشور ما رانندگی خانم‌ها جا نیفتاده واسه آقایون 

بعد اون اتفاق یه چند دقیقه می‌زدی کنار آروم می‌شدی خب بعدش حرکت می‌کردی

متاسفانه یه سری نرا هستند تا می‌بینن راننده خانومه اذیت می‌کنن یعنی هنوز تو کشور ما رانندگی خانم‌ها ...

از اون طرف اونی پشت سرم بود ک ترمز زدم دفعه اول چنان داد دنبالم هی چراغ چراغ میداد سریع هم جریمه ثبت شد ن دوربینی بود ن پلیسی درصورتی من مقصر نبودم فکر میکنم راننده کارمند راهنمایی رانندگی بود

اینجور مواقع اصلاً باهاشون دهن به دهن نشو شیشه‌هاتو بکش نگاهم نکن سمتش کثافتو

داد دنبالم دفعه اول همین کار کردمخب چیکار میکردم ترمز نمیزدم پشت سری داد دنبالم هی چراغ 

.ووای چه بد چقدمن فحش میخورم وقت رانندگی واینکه تو محله ی ما برای رانندگی قانون جنگل حکم میکنه هرکی هرجوربخدا میره ازبچه ی 12ساله متورسوار داریم تا..... خودشون خلاف میان بااخم که یعنی چون مردن طوری نیست منم جدیدن عصبی که میشم دادمیزنم میگم گاومیش خو میخای یه هو مسیرعوض کنی حداقل راهنمابزن  واین گاومیش ناخداگاه گفتماولین بار الان شده عادت متاسفانه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز