2777
2789
عنوان

به دلم موند یه روز زن عقدی برادرم رو نبینم و نگه گشنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 5349 بازدید | 117 پست
اسی بداخلاقی نکن من کار اونو تایید نمیکنم که انقد میگه گشنمه والا خودم که دو سال از عروسیم گذشته هنو ...

واقعیت هیچ وقت مثل دخترمون نمیشه

ما از اول موافق این وصلت نبودیم و از دختره و رفتارش خوشمون نمیاد

خیلی هم پر حرف و حسوده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی چیزی نمیدونی حرف نزن۸ ماهه عقد کرده هر رووووز و هر شبببب بلااستثنا اینجاست، دیگه وقتی میبینمش م ...

من یه زندایی دارم هر جا دعوتش کنن موقع ناهار میاد بعدم که خورد میاد مثلا الکی میگه برم سفره را تمیز کنم میره خونشون نه خداحافظی نه تشکر

اره وقتی بچه اش خیلی خوش خوراکه مجبوره اینکارو کنه من همینجوری بودم بچه ک بودم وقتی میرفتیم جایی و ا ...

خخخخ چه جالب 

اخه تو مهمونی معمولا چیزی برای پذیرایی هست بچه هایی که من میبینم اغلب همونارو هم نمیخورن 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

وای عجب خواهرشوهری...من عقد بودم بزور نگهم داشتن خونشون،۴ماه یکسره خونشون خوردمو خابیدم هیچکی نگف چر ...

رفتار عروسشون واقعاا زشته، بدرک که گشنشه پاشه یه چیزی درست کنه کوفت کنه چرا به بقیه میگه😐 ملکه که نیس

واقعیت هیچ وقت مثل دخترمون نمیشهما از اول موافق این وصلت نبودیم و از دختره و رفتارش خوشمون نمیادخیلی ...

اینجوری رفتار کنید و فکر کنید بهتون سخت میگذره 

بالاخره که انتخاب برادرته کنار بیا با این مسئله انقدر خودتو اذیت نکن سعی کن خیلی از حرفاشو نشنیده بگیری و بگذری 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

حق داری اینا ک طرفداری میکنن حتما خودشونم اینجوری نمن ک عارم میشه شکمم و خونه مردم سیر کنم دوسال عق ...

بخدا به خاطر یه بشقاب غذا نیست.

ولی شما خودتم وقتی هر بار یکیو ببینی اولین کار بره سراغ قابلمه و...عصبی و حساس میشی.

این کار چند ماهشه

مثلا الان ساعت سه از خونه‌شون اومده میگه ناهار میخوام😐 خب مگه خونتون چیزی نبوده!

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خخخخ چه جالب اخه تو مهمونی معمولا چیزی برای پذیرایی هست بچه هایی که من میبینم اغلب همونارو هم نمیخور ...

احتمالا بچه های شما خوش اشتها نیستن😂

ما ک بچه بودیم قبل جایی رفتن سیر میخوردیم خونه اونجا هم مامانم همیشه خوراکی داشت که زیاد از اجیل و میوه صابخونه برنداریم زشت بشه 😂

خدایا بسهه دیگهههه ...

بذا ازدواج کنن بعد خواهر شوهر بازی رو شروع کن😂

بنظرم ربطی به خواهرشوهر بازی نداره مخصوصا اگه مجرد باشه 

والا ما دو هفته مادربزرگم اومد خونمون نهایت احترام رو گذاشتیم ولی دیگه آخراش خسته شده بودیم عروس هم مخصوصا تازه عقد کرده مهمونه بعد یه مدت ادم خسته میشه 

اصلا مهمون فرق نداره چه یک نفر چه ۱۰ نفر به هر حال زحمت داره